- 2 Eylül 2024
- 117
- -28
- 11
- 33
- Konu Sahibi gulsahdilsah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutfen dalga gecmeyin lutfenAma tarih veremiyoruz. Şimdi de olabilir 50 yıl sonra da...
Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Öleceğimiz günü sadece O bilir.Az evvel turk kahvesi ictim.Fal kapattim saglikli olayim diye dilek tuttum.Simdi fali actim ve azrail gordum.Bu ölecegim anlamina mi geliyor? Fala inanma yazmayin.Anlayan varsa faldan acil cvp yazsin lutfen.
Hepimiz zaten bir gün öleceğiz ama fala bakıp da kendinizi paranoyaya sokmanız akıl alır gibi değil. Psikolojik destek almanızı öneririm.Az evvel turk kahvesi ictim.Fal kapattim saglikli olayim diye dilek tuttum.Simdi fali actim ve azrail gordum.Bu ölecegim anlamina mi geliyor? Fala inanma yazmayin.Anlayan varsa faldan acil cvp yazsin lutfen.
Tabiki Allah bilir ama allah bazı kullarına boyle bi yetenek vermis fala bakip olani biteni bilmek gibiGeleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Öleceğimiz günü sadece O bilir.
Benim inanip inanmamla olmaz ki tabiki kismet ciksaydi sevinecektim o zaman ben ölüme inanmiyorum diyim hic olmeyeyim olur mu oyle seyFala inanıyorsan evet öleceksin. Mesela diyelim kısmet çıksaydı inanıp mutlu olacak mıydın?
İnanmıyosan ölmezsin.
Ben hayatımda kahve fincanı çevirmedim çünkü inanmam. İnanmadığım şeyi eğlencesine de yapmam saçma geliyor.
Abartmayin yaaa fala inandim diye deli mi oldum sanki bi tek ben inaniyorumHepimiz zaten bir gün öleceğiz ama fala bakıp da kendinizi paranoyaya sokmanız akıl alır gibi değil. Psikolojik destek almanızı öneririm.
Deli olduğunuz anlamına gelmiyor. Ama "falda azrail gördüm bu öleceğim anlamına mı geliyor" diye sormak kaygı seviyenizi arttırmaktan başka hiçbir halta yaramaz. Ben fala inanmıyorum inanmak isteyen inansın.Abartmayin yaaa fala inandim diye deli mi oldum sanki bi tek ben inaniyorum
İşte ben de dalga geçiyorum zatrn asbsjsjaBenim inanip inanmamla olmaz ki tabiki kismet ciksaydi sevinecektim o zaman ben ölüme inanmiyorum diyim hic olmeyeyim olur mu oyle sey
Iyide olum var ben inansamda inanmasamda yani olme ihtimalim varİşte ben de dalga geçiyorum zatrn asbsjsja
Olmazsa demek ki ölmeyeceksiniz :)
Tamam 3 vakte kadar öleceksin. Ölürsen yazarsın abssjskkwIyide olum var ben inansamda inanmasamda yani olme ihtimalim var
En iyi yorumiyi tarafindan bak, denize olta atan adam da olabilir
olta balik tutar
balik kısmet demektir:)