Ölecek miyim?

gulsahdilsah

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
117
-28
11
33
Az evvel turk kahvesi ictim.Fal kapattim saglikli olayim diye dilek tuttum.Simdi fali actim ve azrail gordum.Bu ölecegim anlamina mi geliyor? Fala inanma yazmayin.Anlayan varsa faldan acil cvp yazsin lutfen.

Eklentiler

• IMG_20250425_115928_885.webp
    IMG_20250425_115928_885.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 59
Az evvel turk kahvesi ictim.Fal kapattim saglikli olayim diye dilek tuttum.Simdi fali actim ve azrail gordum.Bu ölecegim anlamina mi geliyor? Fala inanma yazmayin.Anlayan varsa faldan acil cvp yazsin lutfen.
Geleceği Allah'tan başka kimse bilemez. Öleceğimiz günü sadece O bilir.

Fala inanıyorsan evet öleceksin. Mesela diyelim kısmet çıksaydı inanıp mutlu olacak mıydın?
İnanmıyosan ölmezsin.
Ben hayatımda kahve fincanı çevirmedim çünkü inanmam. İnanmadığım şeyi eğlencesine de yapmam saçma geliyor.

Hepimiz zaten bir gün öleceğiz ama fala bakıp da kendinizi paranoyaya sokmanız akıl alır gibi değil. Psikolojik destek almanızı öneririm.

Fala inanıyorsan evet öleceksin. Mesela diyelim kısmet çıksaydı inanıp mutlu olacak mıydın?
İnanmıyosan ölmezsin.
Ben hayatımda kahve fincanı çevirmedim çünkü inanmam. İnanmadığım şeyi eğlencesine de yapmam saçma geliyor.
Benim inanip inanmamla olmaz ki tabiki kismet ciksaydi sevinecektim o zaman ben ölüme inanmiyorum diyim hic olmeyeyim olur mu oyle sey

Abartmayin yaaa fala inandim diye deli mi oldum sanki bi tek ben inaniyorum
Deli olduğunuz anlamına gelmiyor. Ama "falda azrail gördüm bu öleceğim anlamına mı geliyor" diye sormak kaygı seviyenizi arttırmaktan başka hiçbir halta yaramaz. Ben fala inanmıyorum inanmak isteyen inansın.

Back
X