Ölecek miyim korkusu

Ecrnnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
349
101
53
34
Kızlaaar nolur yardım 20 gün oldum spinal ile doğum yaptım 3.doğumum 1 haftadır çarpıntı terleme uyuşma yaşıyorum ayakta duramıyorum kalbim çarpıyor hemen uyuşma için nöroloji mr istedi ama ben ölmekten yada felç geçirmekten çok korkuyorum çok mutsuzum yemek yiyemiyorum hep bir çarpıntı iç sıkılması huzursuzluk yaşıyorum ölmekten çok korkuyorum

Anksiyete geçiriyorsun psikiyatri ile görüşmende fayda var canım

Tşk ederim doğumla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum hep kurtulmak istiyorum bu düşüncelerden en kısa zamanda

Tşk ederim doğumla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum hep kurtulmak istiyorum bu düşüncelerden en kısa zamanda
Lohusalık sendromundan kaynaklı tetiklemiş olabilir ülke olarak da zor günlerden geçiyoruz tavsiyem haberleri izlemeyin bu gibi yerlerde çözüm bulmanız çok zor
Kocaman bir aile olmuşsunuz uzman desteği ve evlatlarınızla en kısa süre içerisinde atlatabilirsiniz ilerlemeden eşinizle de durumunuzu paylaşıp mutlaka psikiyatri tarafından değerlendirilmelisiniz

Aslında en başta düşünmüştüm gitmeyi ama dedim ya gerçekten bişey varsa en ufak birşeyi bile İnt araştırdım ve maalesef hep kötü şeyler yazıyordu bu beni daha kötü yaptı sanırım yemiyorum içmiyorum yataktan çıkamıyorum ayağa kalktığım an kalp çarpıntısı halsizlik bunları yaşayan ve çözümü gerçekten psikiyatri ile bulan varmıdır diye yazdım şuan inanın psikolojik dir umarım diyorum tavsiyeniz için çok tşk ediyorum en kısa zamanda psikikiyatriye başvuracağım

Şu an durumunun farkında olman bile bir tedaviye olumlu yanıt verebileceğini gösteriyor aslında :) yalnız değilsin zaman zaman insanlar ölümden,depremden,kaos'tan sorumluluklarından korkup kendini toplumdan ve yaşamsal faaliyetlerden soyutlayabilir.. senınle su an mılyonlarca ınsan aynı duygu bozuklugunu da yasıyor emın ol.. sadece sen şu an ki halinden mutlu değilsin seni bu duruma ne getirdi? Mutlu olmak için ne yapabilirsin bunları düşün kendini en iyi sen tanıyorsun durumunun normal olmadığının farkındasın bu çok güzel :) demek ki iyi olman için gereken ihtiyaç duyduğun şeyleri de en iyi sen belirleyeceksin psikiyatri doktoru bir süre rahatlatman için ilaç verecektir lohusa olduğunuz için konu daha hassas çünkü
size iyi gelecek şeyleri isteyin çevrenizden destek olsunlar, çok güçlü bir kadınsın 3 çocuk dünya'ya getirmişsin hayat tüm olumsuzluklarına rağmen güzel ve mucizelerle dolu.. yaşadığın mutlu anları düşün daha çok mutlu olacağın günler gelecek. Hayat dengeden ibaret hep kötü gitmeyecek çok mutlu olacağın günler var orada bekliyor yaşanmak için ve internette çözüm arama bir çözüm arıyorsan (durumun farkında oldugun ıcın yazıyorum) çözüm sensin sende gizli

Sağolun güzel dilekleriniz için belkide insan böyle olumlu pozitif şeyler duymak istiyor ben ve benim gibi düşüncelere kapılanlar umarım en kısa zamanda atlatırız 3 doğum yaptım az biraz depresyon geçirdim ama hiç böyle olmamıştım ilk sezeryanın vermiş olduğu endişe mi acep tekrar tşk ederim umut dolu sözcükler için

Herşey olabilir insanız düşücez kalkıcaz hayat böyle kendinizi suçlamayın suçluyorsanız böyle hissetmenize sebep aramayın hissiyatınızdaki kötü gelenleri düzeltin yetecek mis gibi yaşıyoruz sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki.. bir evlat kokusuna hasret mucizelerinize sarılın koklayın öpün bırakın ölümü depremi covid19'u ya da her neyse taktığınız.. Harika bir anne olduğunuza eminim en azından 3 çocuk için Dünyanın en güzel,en merhametli,en mucizevi annesi sensin kesin bilgi sizin eserleriniz çok şanslısınız bugünler geçecek kendinize durmadan tekrar edin siz çok şanslınız ve harika bir kadınsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…