Öldürülen PKK'lının mesleği şok etti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Şubat'ta öğretmen olarak atandı, Mayıs'ta PKK'ya katıldı!
Diyarbakır'a Şubat ayında Coğrafya Öğretmeni olarak atanan Erdal Tekin, Sur’da güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürüldü
Sitene Ekle

Diyarbakır'ın Sur’da geçen hafta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen Erdal Tekin’in, Lice AHMET TOPRAK Çok Programlı Lisesi’nde coğrafya öğretmeni olduğu ortaya çıktı.

‘Zana Andok’ kod adını kullanan Tekin’in, 2015’in şubat ayında öğretmen olarak atandığı ve mayıs itibarıyla PKK saflarına katıldığı belirlendi.

SUR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ SUR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Öğretmenliği bıraktıktan sonra bir grup öğrenciyle terör örgütüne katılan Tekin’in ağustos ayına kadar maaş aldığının anlaşılması üzerine ihmal ile ilgili dönemin okul yöneticileri hakkında soruşturma başlatıldı.

HABERTÜRK
http://www.milliyet.com.tr/subat-ta-ogretmen-olarak-atandi--gundem-2202755/

Öğrencileri de kendi safına çekmek için öğretmen olmuştur pislik!

Ortaya çıkmayan daha kaç tane var bunun gibi.Verdiğimiz vergilerle bunlara maaş ödeniyor bir de...

Bu yeni bilinen birşey değil ki. Bunlardan binlerce var.
Teröristleri etkisiz hale getiren abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun.

Bu yeni bilinen birşey değil ki. Bunlardan binlerce var.
Teröristleri etkisiz hale getiren abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun.
Yeni bilinen birşey olduğunu nerede yazmışım ki?

hergün biri birgün hepsi aynı kaderi paylaşsın.

dağda tıpçısından hukukçusuna her meslekten terörist varki.yeni bilinen bişey değil..hiçbiri cahil değil...boş beyinliler..yazık o beyinlere o emeklere..kafalarını ezsinler kulllanamadıkları beyinleri için

Turkiye'de belli başlı buyuk universitelerin bi cogu pkk yuvasi, militan yetistiriyorlar. Rektorler de buna goz yumuyor.

Misal odtude iside militan sağlıyorlar diye kavga cikaranlar bu gercegi gormezden gelmeye (iclerinde olduklari icindir belki de) devam ediyorlar. Isid terorist evet de pkk bariscil örgüt mü ? Birine barbar diyip otekini guzellemek akilsizlik.

Bu da onlardan biri iste. Gebermis gitmis atesi bol olsun

Ben bu pkklı kafasını merak ediyorum. Sen bu ülkenin imkanlarından dibine kadar faydalan, sonra bize zulmediyorlar de, askere polise kurşun sık.

Ötekileştirme ve adaletsizlik varsa bu insanlar nasıl doktor, öğretmen, sanatçı olabiliyorlar? Ve nedir bu kutsal olarak addettikleri ideolojileri? Azgınız demiyorlar da kutsal sebep arıyorlar, çünkü böylece vicdanlarını daha rahat susturuyorlar.

zaten ideolojilerden alt tabaka zarar görür,
bunlar savaşır ,ölür ,öldürür,başlarındakiler de nemalanır.
Kandildeki yöneticileri öldürseler ya .
onlara bişeycik olmaz.
be hep böyle olmuştur böyle de olacaktır.

o yüzden hep derim.
gençlerimiz kurban oluyor ,heba oluyor.

Zorla ve tehditle alıkonulanları tenzih ediyorum peki o gençlerin hiç mi aklı, vicdanı, belli bir insani vasıfları yok da gidip masumlara kurşun sıkabiliyorlar?

Tepedeki zaten suçlu eyvallah da kendine asker olacak adam bulamasa kaç paralık değeri olur o maymunun?

Suçlu tek kutuplu değil. Adam okumuş öğretmen olmuş. İnsan kendine bu imkanları sunan devletin askerine, kendi halkına nasıl kurşun sıkar?

Şu anki hükümeti asla tasvip etmiyorum beni bilen bilir. Ama insanlar devletin ve pkknın oyununa gelmeyip vicdani olarak hareket etseydi biz bugün bu halde olmazdık.

Teröristin cahili olmaz,alın işte okumuş öğretmen olmuş cahili okumuşu ne fark eder.
Gebermiş gitmiş belasını bulmuş işte,darısı diğer itlere olsun..

Zaten Facebookta falan çok görüyorum hemşire ama pkkli doktor ama pkkli öğretmen ama pkkli.
Onlara değil de benim asıl sasırdıgım anlamdıgım adamlar zaten kendini ifşa ediyorlar neden onlem alınmıyor?
İlla katliam mi yapması lazım?

neden şok etsin ki. pkk katılanların hepsinin cahil köylü olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde..
tıp okuyanlar bile var aralarında..
dağa çıkınca misal revir kısmına bakıyormuş falan filan..

özelliklede hukuk okuyorlar ki, açıkları yakayalabilsinler ama bunda da mantık hatası var, madem bu kadar avukat çıkarıyorsunuz, hak ihlali olduğunu düşündüğünüz konuları hukukla çözmeye çalışın

Son düzenleme:

Örgüte destek olmak icin okuyan da vvar aralarında. Lisede bir arkadas teröristleri savunmak için avukat olacağını soylemisti bana cok sasirmistim

ama bunu yapanda var ki. mesela tahir elçi.. oda düşünce olarak bu yöndeydi..
bunun için davalara baktı. hatta bir çok kişinin davasına ücretsiz baktı..
yani kısacası kendini doğru bulduklarını hukuk çerçevesinde dile getirmeye çalıştı..
bazıları pkk katılmayı tercih etti bazıları burada kalmayı..

vardır canım yoktur demiyorum, keşke hepsi öyle olsa en azıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…