Öğrencileri de kendi safına çekmek için öğretmen olmuştur pislik!
Ortaya çıkmayan daha kaç tane var bunun gibi.Verdiğimiz vergilerle bunlara maaş ödeniyor bir de...
Yeni bilinen birşey olduğunu nerede yazmışım ki?Bu yeni bilinen birşey değil ki. Bunlardan binlerce var.
Teröristleri etkisiz hale getiren abilerime kardeşlerime teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcıları olsun.
zaten ideolojilerden alt tabaka zarar görür,Ben bu pkklı kafasını merak ediyorum. Sen bu ülkenin imkanlarından dibine kadar faydalan, sonra bize zulmediyorlar de, askere polise kurşun sık.
Ötekileştirme ve adaletsizlik varsa bu insanlar nasıl doktor, öğretmen, sanatçı olabiliyorlar? Ve nedir bu kutsal olarak addettikleri ideolojileri? Azgınız demiyorlar da kutsal sebep arıyorlar, çünkü böylece vicdanlarını daha rahat susturuyorlar.
zaten ideolojilerden alt tabaka zarar görür,
bunlar savaşır ,ölür ,öldürür,başlarındakiler de nemalanır.
Kandildeki yöneticileri öldürseler ya .
onlara bişeycik olmaz.
be hep böyle olmuştur böyle de olacaktır.
o yüzden hep derim.
gençlerimiz kurban oluyor ,heba oluyor.
neden şok etsin ki. pkk katılanların hepsinin cahil köylü olduğunu düşünmüyorsunuz herhalde..
tıp okuyanlar bile var aralarında..
dağa çıkınca misal revir kısmına bakıyormuş falan filan..
Ben bu pkklı kafasını merak ediyorum. Sen bu ülkenin imkanlarından dibine kadar faydalan, sonra bize zulmediyorlar de, askere polise kurşun sık.
Ötekileştirme ve adaletsizlik varsa bu insanlar nasıl doktor, öğretmen, sanatçı olabiliyorlar? Ve nedir bu kutsal olarak addettikleri ideolojileri? Azgınız demiyorlar da kutsal sebep arıyorlar, çünkü böylece vicdanlarını daha rahat susturuyorlar.
ama bunu yapanda var ki. mesela tahir elçi.. oda düşünce olarak bu yöndeydi..özelliklede hukuk okuyorlar ki, açıkları yakayalabilsinler ama bunda da mantık hatası var, madem bu kadar avukat çıkarıyorsunuz, hak ihlali olduğunu düşündüğünüz konuları hukukla çözmeye çalışın
ama bunu yapanda var ki. mesela tahir elçi.. oda düşünce olarak bu yöndeydi..
bunun için davalara baktı. hatta bir çok kişinin davasına ücretsiz baktı..
yani kısacası kendini doğru bulduklarını hukuk çerçevesinde dile getirmeye çalıştı..
bazıları pkk katılmayı tercih etti bazıları burada kalmayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?