• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürülen PKK'lının mesleği şok etti!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Örgüte destek olmak icin okuyan da vvar aralarında. Lisede bir arkadas teröristleri savunmak için avukat olacağını soylemisti bana cok sasirmistim

ben bu gibi durumlara şaşırmıyorum.
ailesinden böyle birşey görüyor.. bizim terorist dediğimiz kişilere onlar gerilla diyor.
böyle şarkılar dinliyorlar.. onlara saygı duyuyorlar falan. bu yüzden bunları düşünmesi bana normal geliyor..
yaşı ilerler belli bir noktaya gelir, ailesinden bağımsız bir fikre sahip olmasını bekleyebiliriz.. ama lisedeki birinin bunu demesi bana normal geliyor..

bide olaya şu şekilde bakalım.. cizrede 60 70 gündür sokağa çıkma yasağı var.. şehri terk edenler oldu, pkk arasında tsk arasında kaldı, bazıları öldü sokaktan cesetleri bile alınmadı.. bunlar şahit olan milyonlarca çocuk var..
bu piskolijyle büyüyen çocukların, ilerde pkk sempatisi olması an meselesi..
mesela cizrede 10 aileden 1 nin ailesinden biri illaki pkk katılmıştır.. haliyle ablası abisi orada olunca sempatiz daha artıyor..

Zorla ve tehditle alıkonulanları tenzih ediyorum peki o gençlerin hiç mi aklı, vicdanı, belli bir insani vasıfları yok da gidip masumlara kurşun sıkabiliyorlar?

Tepedeki zaten suçlu eyvallah da kendine asker olacak adam bulamasa kaç paralık değeri olur o maymunun?

Suçlu tek kutuplu değil. Adam okumuş öğretmen olmuş. İnsan kendine bu imkanları sunan devletin askerine, kendi halkına nasıl kurşun sıkar?

Şu anki hükümeti asla tasvip etmiyorum beni bilen bilir. Ama insanlar devletin ve pkknın oyununa gelmeyip vicdani olarak hareket etseydi biz bugün bu halde olmazdık.
gençlikte ideolojler her şeyden önemli ve üstün görülebiliyor.
belki adam İTÜ birincisi.Zeki biri ama akıl başka bir şey,
Bazı şeyleri anlamak yaşam tecrübesiyle sabittir.

Şaşırmadım ben. Bizim sınıfta destek verdiğini her fırsata söyleyenler var. Boğaziçi de ağzına kadar bunlarla dolu. Her yerdeler.

Şimdi ne kadar terörist öldürürsen öldür birde bunun akrabalarıyla uğraşacaksın onlardada akrabamı öldürdün kuyruk acısı oluşacak bide onlar silaha sarılacak ,
Teröristin cahili olmaz,alın işte okumuş öğretmen olmuş cahili okumuşu ne fark eder.
Gebermiş gitmiş belasını bulmuş işte,darısı diğer itlere olsun..

Örgüte destek olmak icin okuyan da vvar aralarında. Lisede bir arkadas teröristleri savunmak için avukat olacağını soylemisti bana cok sasirmistim
Bizim sinifta da vardi boyle bir cocuk, dayisi doktor y3ngesi ogretmen kuzenleri de okumus insanlardi. Igdirdan istanbula gelmisti son senesinde. Cok calisti istanbul uni. hukugu kazandi kopek.

Bizim sinifta da vardi boyle bir cocuk, dayisi doktor y3ngesi ogretmen kuzenleri de okumus insanlardi. Igdirdan istanbula gelmisti son senesinde. Cok calisti istanbul uni. hukugu kazandi kopek.

Cok hirslilar çünkü. Benim dediğim kişi kazandi mi bilmiyorum ama eminim kazanmistir zeki bir cocuktu ve o da cok hirsliydi bu konuda. Iki lafindan birisi 'dagdaki kardeslerim'di...

Evet dağdakinler kardeşleri oluyor birde terörist demiyorlar, bizim için neyse onlar için o olmuyor çok masum o dağdakiler onların gözlerinde ama artık devlet sektöründe çalışıpta pkk destekleyen atılacak yeni kanun çıktı bu kanunda çok geç çıktı , bunları şikayet edip attıracaksın
Cok hirslilar çünkü. Benim dediğim kişi kazandi mi bilmiyorum ama eminim kazanmistir zeki bir cocuktu ve o da cok hirsliydi bu konuda. Iki lafindan birisi 'dagdaki kardeslerim'di...

Şaşırmadım ben. Bizim sınıfta destek verdiğini her fırsata söyleyenler var. Boğaziçi de ağzına kadar bunlarla dolu. Her yerdeler.
ben üniversitede çalışıyorum.karşıt görüşçü öğrencilerden çektiğimizi bi Allah bilir.açık açık belli ediyorlar kendilerini saklamıyorlar ama polis bişey yapamıyor.en fazla okul idaresi uzaklaştırma veriyor

Back