• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürülen kedi için afişli protesto: Bu kedi bir insan erkeği tarafından tecavüze uğradı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
22/11/2015 17:0Öldürülen kedi için afişli protesto: Bu kedi bir insan erkeği tarafından tecavüze uğradı
2

http://www.diken.com.tr/olen-kedisi-icecavuze-ugradi/
Mersin’de yaşayan 33 yaşındaki Yasemin Açık, evinde beslediği iki yaşındaki dişi kedisinin bir insan tarafından tecavüze uğrayarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

kedi.jpg

Fotoğraf: DHA

DHA’nın haberine göre Toroslar ilçesindeki Korukent Mahallesi’nde oturan hayvansever Yasemin Açık’ın evinde beslediği 80 kediden Nehir 21 Eylül günü kayboldu; iki gün sonra evin bahçesinde kan içinde bulundu.

Götürdüğü veterinerde kediye tecavüz edildiğini öğrenen Yasemin Açık, bir aylık tedaviye rağmen Nehir’in kurtarılamadığını anlattı.

Veteriner Rahmi Mazlum’un kedinin kliniğe getirildiği gün verdiği raporda, “Semptomlar, hastanın anüsünde sert ve tahminen 3- 4 santim çaplı bir cismin uzunca bir süre kaldığını gösterir” ifadeleri yer aldı.

‘Sapıkla yaşamak kimsenin umurunda değil’
Olayı protesto etmek için bahçe kapısına afiş asan Yasemin Açık şöyle yazdı: “Bu kedi bu mahallede bir ‘insan‘ erkeği tarafından tecavüze uğradı. Makatı yırtıldı. Bir aylık veteriner tedavisine cevap vermedi, öldü.”

Aralarında felç, sakat ve yavruların da bulunduğu onlarca kediyi evinde besleyip onları tedavi eden Yasemin Açık, “Çok sayıda hayvana baktığım için mahallede sevilen biri değilim. Hakarete uğruyorum, kediler yüzünden sürekli tacize uğruyorum. Mahallede bir sapıkla yaşamak ise kimsenin umurunda değil” diye konuştu.

Kediyi asan atarlı insan ergeni'nden sonra,
Kediye tecavüz eden sapık insan erkeği.

Nasıl bir iğrençliktir bu...

80 kedili kadını mahallemizde istemiyoruz kampanyası olsa , imza yarışına girecek mahalleli , bu pisliğin bulunması için kılını kıpırdatmaz !

Yazıklar olsun ya . .

Of nasıl bir iğrençliktir bu ya midem kalktı. Pislik şey bulunur alırsın cezanı umarım.

İnsan olamaz... Allahımm insanlardan sonra hayvanlarında canı tehlıkede nasıl bi.yer olmuş dünya :KK14::KK14:

ne ağır sapıklar var

insan erkeği denmiş ama bunu yapanın insan olmasının mümkünatı yok

allah bu sapiklarin belasini versin, buna susanlarinda bin belasini versin allah aynisi yasatmayi saglar insallah, elimde olsa bu sapiklara aynisi yasatip cin iskencesiyle ders verip ifsa edip yasayyan ölüden ibaret yaptirirdim , bunlar insanmi insani davranacaksin....iblis soylarii

22/11/2015 17:0Öldürülen kedi için afişli protesto: Bu kedi bir insan erkeği tarafından tecavüze uğradı
2

http://www.diken.com.tr/olen-kedisi-icecavuze-ugradi/
Mersin’de yaşayan 33 yaşındaki Yasemin Açık, evinde beslediği iki yaşındaki dişi kedisinin bir insan tarafından tecavüze uğrayarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

kedi.jpg

Fotoğraf: DHA

DHA’nın haberine göre Toroslar ilçesindeki Korukent Mahallesi’nde oturan hayvansever Yasemin Açık’ın evinde beslediği 80 kediden Nehir 21 Eylül günü kayboldu; iki gün sonra evin bahçesinde kan içinde bulundu.

Götürdüğü veterinerde kediye tecavüz edildiğini öğrenen Yasemin Açık, bir aylık tedaviye rağmen Nehir’in kurtarılamadığını anlattı.

Veteriner Rahmi Mazlum’un kedinin kliniğe getirildiği gün verdiği raporda, “Semptomlar, hastanın anüsünde sert ve tahminen 3- 4 santim çaplı bir cismin uzunca bir süre kaldığını gösterir” ifadeleri yer aldı.

‘Sapıkla yaşamak kimsenin umurunda değil’
Olayı protesto etmek için bahçe kapısına afiş asan Yasemin Açık şöyle yazdı: “Bu kedi bu mahallede bir ‘insan‘ erkeği tarafından tecavüze uğradı. Makatı yırtıldı. Bir aylık veteriner tedavisine cevap vermedi, öldü.”

Aralarında felç, sakat ve yavruların da bulunduğu onlarca kediyi evinde besleyip onları tedavi eden Yasemin Açık, “Çok sayıda hayvana baktığım için mahallede sevilen biri değilim. Hakarete uğruyorum, kediler yüzünden sürekli tacize uğruyorum. Mahallede bir sapıkla yaşamak ise kimsenin umurunda değil” diye konuştu.
hatta , hatta yapanında resmini koyacaksınkii.. ibreti alem içinn..

eminim bu sapık insanlar normal insanlar gibi aramızda yaşayıp gidiyolar. keşke alınlarında bi damga falan olsada bilsek :@

Bende mersinliyim dedikleri yer devlet hastanesinin karsisindaki belediye.suan mersinli olmktan utaniyorum

80 hayvan besleyen kadına cephe alan insanlar o sapık gözaltına falan alınsa evine geçmiş olsuna gider böyle bir ülkede yaşıyoruz malesef .. Benim de kedimi komşumun oğlu idamcilik oynayıp asmisti günlerce kendime gelememiştim o acılar içinde ölürken ben keyfimde idim diye neden evden çıkmasına izin verdim diye kızdım kendime .. O kadın da eminim çok çok üzülmüştür .. Lütfen hayvanlara dokunulmasın artik onlar en masumumuz:KK43::KK1:

Back