• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öldürdüğünüz en büyük canlı neydi..

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Kazayla veya küçüklükte olanlar dışında boyut olarak öldürdüğünüz en büyük canlı hangisiydi kızlar..benim sivrisinek sanırım:)

Ayyy bocek bile olduremem oylede iyiyim yani :) ama basligi gorunce aklima geldi cocukken kurbaga yavrulari iribaslar varya bildigin kocaman olmuslardi ayaklari falan cikiyodu.. guya onlardan besliyodum surahinin icinde, sularini degistirmek istemistim hava nasil sicak anlatamam koydeyizde gunesin altinda kalmis hortumla surahiye sicak su koymustum dusunemeyerek kurbagalari icine koyunca ters donduler :( icimin acisi o panigim hala aklimdadir :) dereye kostum soguk suya attim hayvanlar iyice sok gecirdimi :) o gun bugundur yanasmam hayvanlara zarar vercem diye :) Allah affetsin ne diyeyim kimseyede anlatamamistim 5 6 tane kocaman hayvan yaa

Ayyy bocek bile olduremem oylede iyiyim yani :) ama basligi gorunce aklima geldi cocukken kurbaga yavrulari iribaslar varya bildigin kocaman olmuslardi ayaklari falan cikiyodu.. guya onlardan besliyodum surahinin icinde, sularini degistirmek istemistim hava nasil sicak anlatamam koydeyizde gunesin altinda kalmis hortumla surahiye sicak su koymustum dusunemeyerek kurbagalari icine koyunca ters donduler :KK43: icimin acisi o panigim hala aklimdadir :) dereye kostum soguk suya attim hayvanlar iyice sok gecirdimi :) o gun bugundur yanasmam hayvanlara zarar vercem diye :) Allah affetsin ne diyeyim kimseyede anlatamamistim 5 6 tane kocaman hayvan yaa

Yazık olmuş gerçekten onlara:(( fakat çocuklukta maalesef olabiliyor böyle şeyler o nedenle çocuklukta olanları es geçiyorum:)

Nerden geldi aklına bu konu :) Börtü böcek hıcbır turunu sevmem,korkarım ama evın ıcındeyse oldurmem gerekıyorsa(bebek var)öldürüyorum yakalarsam vuruyorum yada bocek ılacı sıkıyorum o yuzden en buyugu bocek yanı.

Yani genelde haşereler zaten hatta çoğumuz onlara bile yaklaşamıyor:))

Çekirge. Ama kocamandı mutasyona uğramış gibi. 2 deodorant 1 kocaman böcek ilacı boşalttıydım üstüne hala yaşıyodu, süpürgeye çekip torbasıyla çöpe attım. Ölmüştür galiba :KK34::KK34:
Allah affetsin valla ben onu öldürmesem o beni korkudan öldürecekti:KK70:

Çekirge. Ama kocamandı mutasyona uğramış gibi. 2 deodorant 1 kocaman böcek ilacı boşalttıydım üstüne hala yaşıyodu, süpürgeye çekip torbasıyla çöpe attım. Ölmüştür galiba :KK34::KK34:
Allah affetsin valla ben onu öldürmesem o beni korkudan öldürecekti:KK70:

Baya bir cebelleşmişsiniz ona rağmen hayatta kaldıysa da tebrik ediyorum arkadaşı:))

Hamam böceği öldürürüm ben cok güzel.
Bir de cocukluk travmam. Bir gün yolda buyukce bir örümcek gördüm. Üstüne bastım. Ayağımı kaldırmamla yuzlerce minik minik örümcek fırladı her yere. Meğer bebeleriymiş. Rüyalarıma girdi hala aklıma geldikçe içim kötü oluyor.

Baya bir cebelleşmişsiniz ona rağmen hayatta kaldıysa da tebrik ediyorum arkadaşı:))
Ölmemişte olabilir. Önce terliği üstüne atıp üstünde zıpladım zıpladım terliğin altından sapasağlam çıktı. Böcek ihbar hattını aradım tek çekirge diye gelmediler. İlaçtan ben zehirlenicektim ama hiiiç bana mısın demedi. Islandı ayakları zemine yapıştıda anca çekebildim süpürgeye :KK70::KK70::KK70:

Kertenkele 15 yasindayken.10 senedir sinek disinda bir sey oldurmedim

Ölmemişte olabilir. Önce terliği üstüne atıp üstünde zıpladım zıpladım terliğin altından sapasağlam çıktı. Böcek ihbar hattını aradım tek çekirge diye gelmediler. İlaçtan ben zehirlenicektim ama hiiiç bana mısın demedi. Islandı ayakları zemine yapıştıda anca çekebildim süpürgeye :KK70::KK70::KK70:
Onun çekirge olduğuna emin misiniz peki :D

Hamam böceği öldürürüm ben cok güzel.
Bir de cocukluk travmam. Bir gün yolda buyukce bir örümcek gördüm. Üstüne bastım. Ayağımı kaldırmamla yuzlerce minik minik örümcek fırladı her yere. Meğer bebeleriymiş. Rüyalarıma girdi hala aklıma geldikçe içim kötü oluyor.
Off örümcek olayı içimi bir tuhaf etti..Yalnız hamam böceğinden bir çoğumuz korkuyor siz çok güzel şekilde nası başarıyorsunuz:))normal böceğe göre dayanıklılar baya ve ilaçtan pek etkilenmiyorlar

ilginç bir konuymuş, bir fare öldürdüm ama ilaç ile, kendisini mutfak halısının altında kurumuş bi şekilde bulduk, ilacın üstünde akmadan kokmadan öldürür diyodu öyle olmuş valla:KK53:

ilginç bir konuymuş, bir fare öldürdüm ama ilaç ile, kendisini mutfak halısının altında kurumuş bi şekilde bulduk, ilacın üstünde akmadan kokmadan öldürür diyodu öyle olmuş valla:KK53:
Fareyle karşılaşsam ne olur bilemiyorum ama sizi cesaretinizden ötürü tebrik ederim:)İlaçların çoğu böceklere bile etki etmiyor fareyi alt ettiğine göre baya sağlammış gerçekten:)

Off örümcek olayı içimi bir tuhaf etti..Yalnız hamam böceğinden bir çoğumuz korkuyor siz çok güzel şekilde nası başarıyorsunuz:))normal böceğe göre dayanıklılar baya ve ilaçtan pek etkilenmiyorlar

Benim amcamların evde gece yarısı oldu mu cirit atmaya baslıyorlar. Bende ayagıma ayakkabıları geciriyorum 2 elimede altı sert bir terlik alıyorum kosturuyorum peşlerinden. Gırt gırt indiriyorum tepelerine. Keşke yapmasam ya canlı sonucta. Ama gordugu an insan onunda canı var diyemiyor işte.

Back
X