Rüya Yorumları öldüğümü gördüm

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
Hayırdır inşallah diyerek yazmaya başlayayım. Sanırım çok fazla televizyon seyrettim bu aralar. Özellikle ghost whisperer dan etkilendim galiba :)

Gerçekten çok acayipti. Rüyamda evimdeyim, bir adam geliyor ve beni öldürüyor fakat öldüğümü kabul etmek istemiyorum eve kuzenim geliyor sokağa çıkıyoruz adamı görüyorum çöp kutusunun önünde. Cesedimi çöpe atıyor diye düşünüyorum, adam kuzenime bakıyor beni görmüyor, sonra bir eve gidiyoruz. Diyorum ki madem öldüm hiç değilse gitmeden önce bir arkadaşımla vedalaşayım onu telefonla arayayım diyorum. Masanın üstündeki telefonu alıyorum tuşları çevirmeye çalışıyorum olmuyor, başka bir telefon buluyorum derken başka bir telefon hiçbirinde numaraları çeviremiyorum. Hatta bir telefonun tuşları yok. Böyle bayağı uğraştım, en sonunda başım dönmeye başlıyor sanki hafifler gibi oluyorum, eve birileri geliyor onlar beni görüyor ama yüzleri üzgün. Ölmüş olduğumu anlıyorlar. Bana yardım etmek için tam numarayı çeviriyorlar ki ben uyandım. Ama uyandıktan sonra birkaç dakika acaba öldüm mü diye düşünerek kaskatı yattım yerimde baktım kafamı sağa sola oynatabiliyorum.. rahatladım. Herkes birgün ölecek ama Allah sıralı ölüm versin.

Allah Hayirlara Yorsun..
Arkadasin dedigi gibi Ömrün uzamis derler.
Gecen bende senin rüyana benzer bir rüya gördüm..Telefon caliyor aciyorum ve kuzenim bana benim ölüm haberimi veriyor aglayarak..Bende sasiriyorum ben ölmedimki diyorum..

Aradan bir hafta gecti bu sefer allah gecinden versin annem ile yengemin öldügünü gördüm.
Evelki gecede babam beni rüyasinda görmüs, aradi sesimi duyunca sordu sorusturdu ne oldu Babacim dedim.Kizim rüyamda seni gördüm dedi,hayirdir baba dedim bosver dedi anlatmadi.

Bu aralar sanirim cok karamsar düsünüyoruz,ondan oluyor:)
Allah herkese uzun ve saglikli ömürler versin..

ruyayi goreli 1 yil olmus ama bak bakalim hayatinda bir degisim yasamismisin, ruyan bir degisimin habercisi fakat yasamindaki iletisim problemlerini halletmen gerekiyor, sevgiler

X