- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Tabiki bu bir dert değil ama burada danışabileceğimi düşündüm. 1.66 boyundayım ama 1.60 - 163 civarı görünüyorum. Aslında bacaklarım uzun ama neden kısa görünüyorum ben de anlamadım. Kemiklerim ince, bebek yüzlü olduğum için yaşımda küçük görünüyoumr bu yüzden boyum kısa görünüyor olabilir belki. Uzun görünmenin yolları nelerdir?
Tabiki bu bir dert değil ama burada danışabileceğimi düşündüm. 1.66 boyundayım ama 1.60 - 163 civarı görünüyorum. Aslında bacaklarım uzun ama neden kısa görünüyorum ben de anlamadım. Kemiklerim ince, bebek yüzlü olduğum için yaşımda küçük görünüyoumr bu yüzden boyum kısa görünüyor olabilir belki. Uzun görünmenin yolları nelerdir?
Tabiki şükrediyorum, zaten baştada bunun bir dert olmadığını söylemiştim. Bundan başka dertlerimde vardır ama unutmak için/oyalanmak için bununla uğraşıyorumdur belki kimbilir?Allah başka dert vermesin
sana önerim sokakta yürürken dikkatli ol
kolu bacağı olmayan insanları görünce 166 boyumu nasıl uzun gösteririm diye dert etmezsin
48 kiloyum arkadaşlar, saçlarım omuzlarımın altında daha uzundu kestim ama bağlasamda bir şey değişmiyor.
işte benim konum :) aynı dertten muzdaribim, hatta artık takıntı haline gelmeye başladı. 1.75 boyundayım, 55 kiloyum şu an, ince kemikli bir yapım var ve bebek suratım var sizin gibi, bu zamana kadar tek bir insan dahi bu boyda olduğuma inanmadı hatta beni gayet minyon görürler, ayaklarım 38 numara mesela aaaa sen 36 giymiyor musun modu hepsinde :s
bacak boyu mu önemli olan bilmiyorum ki, bacaklarım aşırı uzun değil ama uzun sayılır, 100-105 cm arası sanırım offffhani böyle 1.70 boyu olup kapı gibi görünen kızlar var anlamadım ya onlar boyunu olduğundan kısa söylüyor ya da bende bir gariplik var anlamadım
bacak boyu uzun olanlar uzun görünürler ve 175 boyum 100 cm bacak boyum
üstünüz kısa ozaman
bence postür sıkıntısı olabilir biraz dik durabilirsiniz mesela
Benim bacaklarım boyuma göre çok uzun ama ben de kısa görünüyorum. Galiba ben de postür sorunu var. Zaten annem omuzlarında hafif kamburluk var gibi diyor.
kamburunuzu varsa dips hareketi yapabilrsiniz
dips hareketi
iki sandalye(sağlam durduğundan emin ol) arasında
vücudunuz inip çıksın kalça inip çıkmasın sadece
kambura iyi gelecektir
günde 3 set sabah öğle akşam ilk 3 sayı sonra 5 yükseltin iki günde bir
düzelecektir spor yapınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?