olduğumdan bile kısa duruyorum

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.611
22.482
aslında sorunum cok büyük değil kabul ediyorum fakat vaktinde çok fazla boy kompleksi yapıp sonradan aşabildim . Bu konuda olan hassaslığımın tekrarlanmasını istemiyorum fakat insanlar canımı sıkıyor zaten kısa boyluyum ama sanırım olduğumdanda kısa gözuküyorum çünkü "Aa sen aspasiadan da mı kısasın " şeklinde diyaloğlara şahit oldum ki bu arkadaş benden minimum 5 cm kısa ya da ayni boyda olduğum insanlar bana çok daha kısaymısim gibi davraniyor demekki ben daha kısa gözüküyorum nasıl en azından kendi boyumda gözükebilirim ?

edit: boyum 1.60

Son düzenleme:
Bacak boyu kisa olanlar bacak boyu uzun olanlardan kisa gorunuyor, yapisal bir sey kabullenmek lazim. Topuklu ayakkabi uzun pantolonla bi tik farkli durursun.

ben de 1.60'ım.. hayat felsefem; bodur tavuk her dem piliçtir takma kafana, dolgu topuk giy biraz farkediyor..

Vücut tipi de çok etkiler. Söz gelimi omuzları dik kadınlar her zaman daha uzun boylu gösterirler. Omuz geliştirmeye gidebilirsiniz. İnce bacak insanı uzun gösterir. Koşu/yürüyüş yapın bol bol, bacaklarınız hem incelir en de güzeli sıkılaşır.
Baseniniz varsa ondan kurtulun. Bel bölgenizde yağlanma varsa bel inceltici hareketler yapın. Plates öneririm. :) İnce bel kadını her daim ince, zarif gösterir hem de boyunuz da daha uzun durur. İnetrnette var bölgesel kilo kaybı için hareketler, onlara bir göz atın derim. :)

Gayet normal bir boyun var kilon kac belki o etki ediyordur giyimine gore de bu durum degisiyor

kilo bakimindan sorunlu bi bölgem de yok aslında ama omuzlarim düşük mü duruyor acaba?

insanlar ayni boylarda oldukları kışileri kendinden kısa sanıyor olabilir mi?

ya da kilo mu daha uzun gösteriyor sizce

kilo bakimindan sorunlu bi bölgem de yok aslında ama omuzlarim düşük mü duruyor acaba?

insanlar ayni boylarda oldukları kışileri kendinden kısa sanıyor olabilir mi?

ya da kilo mu daha uzun gösteriyor sizce

O kilo konusu şaibeli bana kalırsa.Ne kadar zayıfsan o kadar ince görünürsün lafı çok doğru değil bence çok zayıf olunca da daha minyon çıtı pıtı görünüyorsun en azından bende öyle oldu hep. Çok kilolu olunca da kısa gösteriyorsun. Bence orta kilolu ya da biraz zayıf olanlar daha uzun daha iri gösteriyorlar. :)
Ama vücut tipi dediğim gibi çok etkili boy göstermede. Orantılı vücutlu kadınlar hep daha uzun gösterirler. :)
Bu arada insanlar aynı boyda oldukları insanları genelde kendilerinden daha uzun sanırlar. Çünkü şimdi nasıl anlatsam bilemedim ama gözlerimiz tam vücudumuzun bitiş hizasında değil ve karşımızdaki insanı gözlerimizle gördüğümüzden ve vücudunun bitiş hizasını(yani saçlarını) da gördüğümüzden ama kendimizinkini göremediğimizden bizimle aynı boydaki insan bize daha uzunmuş gibi gelir, bana hep öyle gelir mesela sonra yan yana aynaya bakınca falan fark ederim ayı boyda olduğumuzu. Biraz karışık anlattım daha doğrusu anlatamadım, kusuruma bakmayın artık.

Son düzenleme:
hemen hemen aynı boydayız canım ve ben 54 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum daha uzun görünmek için..kıyafet seçimin yanlış olabilir

ahahha cok iyi anlatmışşın tesekkurler : )

ben de mi terslik var acaba ayni boydayim saniyorum daha kisa cıkıyorum : D

hatta benim akadaşım var aynı boydayız dar giyiyo topuklu giyiyo manken gibi oluyo doğru kıyafeti bulman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…