Asik oldugum adam ve aramizdaki boy farki :( Neden bu kadar kisayim?

Kendinizi bunun için üzmeyin. Biz sevgilimle hemen hemen aynı boydayız ben ondan 2-3 cm. kısayım boyum 1,75. Ve o benden evel hep 1,50'lik kızlarla çıkmış, kız dediğin tuzluk gibi minik olucak diyordu ama kısmet bu bana aşık oldu. Yani bu işin kriteri olmaz. Şansınız varsa aşkı yakalamak için, durmayın.

Ona henüz acilmadim. Acilirmiyimda bilmiyorum. Faceden arkadasiz ayni zamanda arkadasimin abisi. O beni bir kac defa gördü sohbet ettik ama ben onu takip ediyorum sosyal medyadan. Beni begendimi bilmiyorum, arkadasima söyleyemiyorum belkide kizkardesinin arkadasiyim diye ve cok efendi bi insan oldugu icin uzak duruyor benden. Ya da düsündügüm gibi beni en bastan boy farki yüzünden eledi.
Bende elbette tercih ederdim daha kisa birine asik olmayi, birbirimize görsel olarak yakismayi ama elden ne gelir ben gönlümü onun gönlüne yakistirdim.

Boy farki yaklasik 38 cm. Kisa boylu olup okadar fark oldugu halde beraber olan varmi?

Canım o çocuk sana karşı ilgi gösterecekse içinde varsa kısa ol ne olursa olsun sever seni bu boya posa bakmaz ama sevmesi senin ona duyduğun duyguları sana hissetmesi lazım seninle ilgilenmiyorsa bu boydan değil elektirik meselesi arkadaş olarak görüyor demek ki hem zamanla ne olacağı belli olmaz ama bunu boyuna mal etme hiç alakası yok kendine güven, dik yürü, asla kndini yerme bende kısa boyluyum 1.48 boyundayım düşün artık ama eşim 1.80. Ve aramızda bunun konusu bile olmadı ben sorun ettim o saçmalama dedi hep. Ve çok bağlıdır bana. Bu insanın içinde olacak. Bir etrafına bak belki de senden hoşlanan birileri vardır ama sen hep o kişiye baktığından göremiyorsundur. Kendini sev olur mu herkesin kendine özgü bir cazibesi vardır. Bence sempatik olmak, muhabbetli olmak, gönül güzelliği olması daha güzel gerçektne gönül güzelliği insanın yüzüne, duruşua herşeyine yansıyor. :KK34:

tatlım bunları sorun etme cok sempatik görünüyorsunuzdur eminim.ya sen uzun olsaydın erkek arkadaşından.o daha iticidir bence..

Ben 1.65 boyundayım, eşim ise 1.90 ,aramızdaki 25 cm boy farkı beni hiç rahatsız etmiyor, aksine seviyorum boy farkımızı.Arada sırada topuklu giyerim, o günlerde de eşim tamam güzel olmuşsun da keşke rahat bi ayakkabı giyseydin, ne gerek var bu rahatsız topuklulara der =) e biraz kıskançlık da var tabi =))

Açıkcası ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum, aradaki boy farkı fazla. Fiziki uyumlulukta önemli bir unsur bence. Olur da çıkmaya başlarsanız yanyana durduğunuzda bence tuhaf bir görüntü oluşacak. Bende kısa boyluyum, sizden sadece 3 cm uzunum (155), yanımda hiç o kadar uzun birini hayal bile etmedim.

ben 170 im eşim 190.ben normal kilomdayım eşim yapılı bir adam ama hiç öyle bir sorunumuz olmadı.bazen topuklu giyerim düz giysem de çok dert değil..erkek kısa kadın uzun olunca daha çok göze batıyor bence.

Kizlar yanlis anlasilmasin ama 20 cm farkla 40 cm fark bir degilki. Ondan 160 üzeri arkadaslar bu kizcagizi pek anlayamadi gibime geliyor. Onlar daha cabuk kapatabilir farki ama kzcagiz 1.50lerde.
Nurcemal sen 10 cm topuk giysen en fazla 160 civari olursun yine arada 30 cm fark. Biraz tuhaf bi görüntü olusabilir ama kafalarimiz cok uyumlu diyorsan ve o adamda senin gibi karaktere önem veriyorsa olabilir.
KV ler ogullarina kisa gelin pek yakistirmiyorlar ve dügünde herhangi bi gezmeye gittiginizde insanlar size alayci bakabilir. Ne kadar kafaya takmiyacaksiniz bilemedim. Belki evli ve bu sorunu bu kadar boy farkina ragmen asmis bayanlar daha iyi cevaplar.

Ona henüz acilmadim. Acilirmiyimda bilmiyorum. Faceden arkadasiz ayni zamanda arkadasimin abisi. O beni bir kac defa gördü sohbet ettik ama ben onu takip ediyorum sosyal medyadan. Beni begendimi bilmiyorum, arkadasima söyleyemiyorum belkide kizkardesinin arkadasiyim diye ve cok efendi bi insan oldugu icin uzak duruyor benden. Ya da düsündügüm gibi beni en bastan boy farki yüzünden eledi.
Bende elbette tercih ederdim daha kisa birine asik olmayi, birbirimize görsel olarak yakismayi ama elden ne gelir ben gönlümü onun gönlüne yakistirdim.

Boy farki yaklasik 38 cm. Kisa boylu olup okadar fark oldugu halde beraber olan varmi?

Benim boyum 1.50, eşiminse 1,86, ikimizce sorun yok tabi eşimin görsellik budalası ailesi olmasa ama artık onlarıda takmıyoruz. Allah yakıştırmışsa kuluna ne oluyor ki.

bazen gözümüzde insanları fazla büyütürüz.hem zahiri hem de gerçek mana da.
sevgi dediğin olay; iki kişi arasında boşuna verilmemiş aslında.hiç tanımadığın, bilmediğin kişiye
sevgi sayesinde mükemmel bir his besliyorsun.bu mükemmelliği değiştiremeyeceğin şeyler yüzünden
mahvetme.düşünülenin aksine çoğu erkek boyu dert etmez.görüntü kısmını biz kadınlar daha çok dert ederiz.

emin ol bu böyle.boşu boşuna kendini üzüp dert ediyorsun.farklı şeylere odaklanıp daha fazla nasıl birlikte keyifli
zaman geçirebilirsiniz bunların üzerine düşün bence.

Kizlar yanlis anlasilmasin ama 20 cm farkla 40 cm fark bir degilki. Ondan 160 üzeri arkadaslar bu kizcagizi pek anlayamadi gibime geliyor. Onlar daha cabuk kapatabilir farki ama kzcagiz 1.50lerde.
Nurcemal sen 10 cm topuk giysen en fazla 160 civari olursun yine arada 30 cm fark. Biraz tuhaf bi görüntü olusabilir ama kafalarimiz cok uyumlu diyorsan ve o adamda senin gibi karaktere önem veriyorsa olabilir.
KV ler ogullarina kisa gelin pek yakistirmiyorlar ve dügünde herhangi bi gezmeye gittiginizde insanlar size alayci bakabilir. Ne kadar kafaya takmiyacaksiniz bilemedim. Belki evli ve bu sorunu bu kadar boy farkina ragmen asmis bayanlar daha iyi cevaplar.

Açıkcası ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum, aradaki boy farkı fazla. Fiziki uyumlulukta önemli bir unsur bence. Olur da çıkmaya başlarsanız yanyana durduğunuzda bence tuhaf bir görüntü oluşacak. Bende kısa boyluyum, sizden sadece 3 cm uzunum (155), yanımda hiç o kadar uzun birini hayal bile etmedim.

Size hiç katılmıyorum. Fiziki uyumluluk nereye kadar önemli bende düşüncelerin, kafa yapıların uyması yani sevmek önemli. Çevrenin yakıştırıp yakıştırmamasına göre mi seçicez erkek arkadaşlarımızı eşlerimizi. Neden alay eder gibi baksınlar siz bir çevrenize bakın o kadar çok ki artık kısa boylu kızlarla erkekler sokakta. Ben de kısa boyluyum baya eşimden o beni sevdikten sonra sorun etmedikten sonra kimseye laf demek düşmez. Eşimin bana ilgisi alakası ailem ve arkadaş çevremce de çok iyi bilinir yani boyla değil bu işler. Öyle olsa boyu boyuna olan insanların sorunsuz anlaşması gerekirdi. Tam 32 cm vark var eşimle aramda. Ben evimdeki huzura bakarım kimsenin ne diyeceğiyle ilgilenmem. Eşimde aynı şekilde yoksa evlenmezdi benimle zaten. Hem dediğimiz gibi beğenemiyorsa aralarında bir şey olmaz ama beğendiyse de boyu filan sorun etmez.

Boşversene, eminim yanında çok çıtır gözükeceksin, güneşte gölgelik olarak kullanabilirsin üstelik. :p Gerçekten önemli bir mesele değil.
Belki elini tutarken, otobüste ayakta giderken tutunuyormuş gibi kolun havada kalabilir AMA seviyorsan ne önemi var? Kompleks yaparım yanında dersen dışarda o asfaltta yürür, sen kaldırıma çıkarsın.

Son düzenleme:
Kizlar ilk defa konu aciyorum. Beni üzen bir sey var o da kisa boylu olusum:KK43: Biliyorum önemli olan saglik ve huzur fakat beni üzende hayatta ilk defa dogru kisiyi buldum ama ulasamiyacagim gibi. Begendigim adam hem görünüs olarak hem de karakter olarak mükemmel biri. Huylari, hayata bakis acisi, ailesi egitimi bana öyle benziyorki. Cok ortak noktamiz var.Onu ilk gördügüm andan beri seviyorum.
Beni rahatsiz eden sey onun yaklasik 1.90 boyunda olusu ve duydugum kadariylada uzun boylu kizlardan hoslaniyor e tabi yaninada boylu poslu biri yarasir bana kalmadi ya:KK43:
Keske biraz daha uzun olsaydim herzaman kafama takardim ama ilk defa bu kadar üzüntüsünü yasiyorum. Allaha sükür eli yüzü düzgün hatta güzel biri sayilirim ve iyi bi insan oldugumu düsünüyorum ama keske boyum 1.52 olmasaydi bana bi 10 cm bile yeterdi:KK43:
Sanirim nasip degilmis diye kendimi avutacagim:KK43:

Hiç onunla tanıştın mı, görüştün mü? Muhabbetiniz yok mu şu an? Karşıdan mı seviyorsun? Aynı ortamdaysanız sıcak davran, ışık yak sana yaklaşsın, senle bir tanışsın, konuşsun. Yani tüm bunlar olmadan neden böyle peşin hükümlü olup kendini üzüyorsun ki :) Evet uzun boylu adamlar genelde uzun kızlara bakıyor, ben hepöyle görüyorum :) Ama tabi bunun bir genellemesi olamaz, mesela 2 metre boyunda olup da karısı 158 olan da biliyorum ben ve çok mutlular adamın gözü karısından başkasını görmüyor :)

Size hiç katılmıyorum. Fiziki uyumluluk nereye kadar önemli bende düşüncelerin, kafa yapıların uyması yani sevmek önemli. Çevrenin yakıştırıp yakıştırmamasına göre mi seçicez erkek arkadaşlarımızı eşlerimizi. Neden alay eder gibi baksınlar siz bir çevrenize bakın o kadar çok ki artık kısa boylu kızlarla erkekler sokakta. Ben de kısa boyluyum baya eşimden o beni sevdikten sonra sorun etmedikten sonra kimseye laf demek düşmez. Eşimin bana ilgisi alakası ailem ve arkadaş çevremce de çok iyi bilinir yani boyla değil bu işler. Öyle olsa boyu boyuna olan insanların sorunsuz anlaşması gerekirdi. Tam 32 cm vark var eşimle aramda. Ben evimdeki huzura bakarım kimsenin ne diyeceğiyle ilgilenmem. Eşimde aynı şekilde yoksa evlenmezdi benimle zaten. Hem dediğimiz gibi beğenemiyorsa aralarında bir şey olmaz ama beğendiyse de boyu filan sorun etmez.

Ya bu çevreyi ne kadar takıyor bu insanlar yaa.Ben mutluysam, seviliyorsam, değer görüyorsam ve uzun boylu olan sevgilim, kocam bunu sorun etmiyorsa başkasına ne.. Laf söylemezler çakarım valla...

Aynen insanların beğenisine göre mi seçeceğiz sevgililerimizi, eşlerimizi. Ne kadar yanlış ve sığ bir düşünce... Ayrıca fiziki herşey geçicidir. Değişir, eksilir, yada tamamen kaybedilebilir. Önemli olan sağlık ve huzur. Güzelliğe boya 40 günde doyulur ama huy güzelliğine ömür boyu doyulmaz...

Son düzenleme:
Ya bu çevreyi ne kadar takıyor bu insanlar yaa.Ben mutluysam, seviliyorsam, değer görüyorsam ve uzun boylu olan sevgilim, kocam bunu sorun etmiyorsa başkasına ne.. Laf söylemezler çakarım valla...

Aynen insanların beğenisine göre mi seçeceğiz sevgililerimizi, eşlerimizi. Ne kadar yanlış ve sığ bir düşünce... Ayrıca fiziki herşey geçicidir. Değişir, eksilir, yada tamamen kaybedilebilir. Önemli olan sağlık ve huzur. Güzelliğe boya 40 günde doyulur ama huy güzelliğine ömür boyu doyulmaz...

Aynen öyle zorla evlendirmiyoruz ya eşlerimizi beğenmişler ki almışlar beğenmeseler neden evlensinler kız kıtlığına kıran mı girdi demek ki anlaşıyoruz demek ki ortak noktalarımız beraber eğleniyoruz. Bu daha önemli değil mi o zaman dediğim gibi boyu boyuna olan insanların hiç ayrılmaması lazım tabii çevresi beğeniyor, yakıştırıyor daha ne başka ne sorunları olacak çevre beğendikten sonra. Hey Allah'ım ya arkadaşım işte yani herkes bir şekilde dedikodu yapacak yer arıyorsa kulp buluyorsa bize ne dimi.

Kizlar ilk defa konu aciyorum. Beni üzen bir sey var o da kisa boylu olusum:KK43: Biliyorum önemli olan saglik ve huzur fakat beni üzende hayatta ilk defa dogru kisiyi buldum ama ulasamiyacagim gibi. Begendigim adam hem görünüs olarak hem de karakter olarak mükemmel biri. Huylari, hayata bakis acisi, ailesi egitimi bana öyle benziyorki. Cok ortak noktamiz var.Onu ilk gördügüm andan beri seviyorum.
Beni rahatsiz eden sey onun yaklasik 1.90 boyunda olusu ve duydugum kadariylada uzun boylu kizlardan hoslaniyor e tabi yaninada boylu poslu biri yarasir bana kalmadi ya:KK43:
Keske biraz daha uzun olsaydim herzaman kafama takardim ama ilk defa bu kadar üzüntüsünü yasiyorum. Allaha sükür eli yüzü düzgün hatta güzel biri sayilirim ve iyi bi insan oldugumu düsünüyorum ama keske boyum 1.52 olmasaydi bana bi 10 cm bile yeterdi:KK43:
Sanirim nasip degilmis diye kendimi avutacagim:KK43:[/

bende senınle aynı kaderi paylaşıyorum eşim 1.98 ben 1.60 ve manken gibi her gören ajansa gitsene oglum diyor. 5 yıldır cıkoypruz 2.aylıkta evliyiz suan ama o kadar mutluyuz ki bunlar hiç problem değil aramızda siz sevginize bakın canımmm

Hiç onunla tanıştın mı, görüştün mü? Muhabbetiniz yok mu şu an? Karşıdan mı seviyorsun? Aynı ortamdaysanız sıcak davran, ışık yak sana yaklaşsın, senle bir tanışsın, konuşsun. Yani tüm bunlar olmadan neden böyle peşin hükümlü olup kendini üzüyorsun ki :) Evet uzun boylu adamlar genelde uzun kızlara bakıyor, ben hepöyle görüyorum :) Ama tabi bunun bir genellemesi olamaz, mesela 2 metre boyunda olup da karısı 158 olan da biliyorum ben ve çok mutlular adamın gözü karısından başkasını görmüyor :)

Hayir sadece uzaktan seviyorum. Onun ilgisini cekmek ve kendimi begendirmek icin ugrasmaya cekiniyorum. Hani olacagi varsa olur derler ya birde zorlasam ve olmazsa cok üzülürüm.

Ne kadar zor sevmek kafa dengi birini bulmak ve onunla bi ömrü paylasmak. Bende mutlu olmak istiyorum artik bende cok sevmek cok sevilmek istiyorum ama umudumu yitirdim erkeklerden yana. Bekleyince gelmezmis ask, asik oluncada gelmiyor:KK43:

X