Ona henüz acilmadim. Acilirmiyimda bilmiyorum. Faceden arkadasiz ayni zamanda arkadasimin abisi. O beni bir kac defa gördü sohbet ettik ama ben onu takip ediyorum sosyal medyadan. Beni begendimi bilmiyorum, arkadasima söyleyemiyorum belkide kizkardesinin arkadasiyim diye ve cok efendi bi insan oldugu icin uzak duruyor benden. Ya da düsündügüm gibi beni en bastan boy farki yüzünden eledi.
Bende elbette tercih ederdim daha kisa birine asik olmayi, birbirimize görsel olarak yakismayi ama elden ne gelir ben gönlümü onun gönlüne yakistirdim.
Boy farki yaklasik 38 cm. Kisa boylu olup okadar fark oldugu halde beraber olan varmi?
hemen hemen bizimde boy farkımız öyle. 34 cm falan var.evet bazen kompleks yapıyorum ama eşim çok şükür (maşallh)hiç bunu ima dahi etmez. zaten sevgili olmadan önce ben sırf bu yüzden istemedim ama çok ısrarla çıkmaya karar verdim deneyelim dedik ve şmidi 4 yılı geçkin evliyiz. genelde hep topuklu giyiyorum eşimde giyme aşkım nie ayaklarını acıtıyosun dio ama benimde hoşuma gidio topuklu giymek. yani herşey kafada bitiyo tabi dışardaki terbiyesizler insanlar bazen konu yapıo ama gereken cvbı veriyoruzz