canım birinci soru sıralama, 40 kişi içinden birinci olmuş
ikinci soru 1,2,4.öncüller 3.öncülde değerlendirme yok sadece ölçme var kpssden 85 almış ee yanii?nolmuş atanmış mı açıkta mı kalmış başı göğe mi ermiş yerin dibine mi girmiş bilemiyoruz merakta bırakmışlar
formatif değil5. soruya formatif diyorum sedefim
formatifte amaç eksikleri belirlemek olduğu için canim
evet c canım. bi kaç soruda karşılaştım bu tiple, sanırım en yüksek puanı alınca otomatikman birinci olduğu için onu değerlendirmeden kabul etmiyoruz. çünkü bu tip sorularda hiç değerlendirme olarak kabul etmemiş böyle en yüksek, en iyi.. puanların birinci olmasını2. soru c o zaman
2. soru c o zaman
evet 2 c o zamansenin sorularını sevmiyorum sedef çok uyuz oluyorlar yanlış mı doğru mu anlayamıyoruzki
summatif o halde 6.haftadaymış ve önceki öğrenmelerinin tespiti için yapıyormuş,not amaçlı diye belirtmemiş ama ben tabi bu cevaplarımdan çok emin değilim iddia etmiyorum yani
5. soru mutlak mi sedefim
5. soru mutlak olmalı çünkü soru ölçütune göre değerlendirme demiş biz amacına göre değerlendirme olarak düşündük o yüzden yanlış oldu kızlar
pof ya son yıllarda hep böyle yapıyorlar kızlar rehberlikte bunu çok yapıyorlar dikkatedin konu alanı mı diyor yoksa rehberlik hizmetine göre mi diyor...geçen öyt den bir soru çözdüm soru şu:
ilkyardım dersi için tehlikeli ortamlarda yapılması gereken bir kaç adımı göstermek isteyen öğretmen modeli sınıfa getirir ve model üstünde öğretici suni solunum yapar bu teknik nedir?
a)gösteri
b)benzetim
c)rol yapma
d)anlatım
e)akvaryum
öküz, manda, sığır, gerizekalıyı da ekliyorumbildiğim en ağır 3 küfrü ediyorum sana sedefffffff daha doğrusu sana değil tabiki bebeğim o sorularaaaaasalak,manyak,hayvan
he yaaa doğru tabii5. soru mutlak olmalı çünkü soru ölçütune göre değerlendirme demiş biz amacına göre değerlendirme olarak düşündük o yüzden yanlış oldu kızlar
öyt yle fransızızpof ya son yıllarda hep böyle yapıyorlar kızlar rehberlikte bunu çok yapıyorlar dikkatedin konu alanı mı diyor yoksa rehberlik hizmetine göre mi diyor...geçen öyt den bir soru çözdüm soru şu:
ilkyardım dersi için tehlikeli ortamlarda yapılması gereken bir kaç adımı göstermek isteyen öğretmen modeli sınıfa getirir ve model üstünde öğretici suni solunum yapar bu teknik nedir?
a)gösteri
b)benzetim
c)rol yapma
d)anlatım
e)akvaryum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?