• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölçme ve Değerlendirme Soru Kampı

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
773
kızlar ölçme ve değerlendirme dersiyle ilgili soru paylaşımımızı buradan yapalım..

1- $DSCF0642.jpg

2- $DSCF0640.jpg

3- $DSCF0641.jpg

4- $DSCF0638.jpg

5- $DSCF0630.jpg

6- $DSCF0634.jpg

canım birinci soru sıralama, 40 kişi içinden birinci olmuş:34:
ikinci soru 1,2,4.öncüller 3.öncülde değerlendirme yok sadece ölçme var kpssden 85 almış ee yanii?nolmuş atanmış mı açıkta mı kalmış başı göğe mi ermiş yerin dibine mi girmiş bilemiyoruz merakta bırakmışlar:D
3.soru d şıkkı olmalı izafi sıfır gerçek olmayan sıfır demektir yani sıralamalarda bizde gerçek sıfır kullanmıyoruz
4.soru da dolaylı diye düşünüyorum sınav,tez,ödev bizim bilgilerimizi dolaylı yoldan ölçer
5.soru formatif test; izleme testlerinin diğer adı formatiftir

Son düzenleme:
canım birinci soru sıralama, 40 kişi içinden birinci olmuş:34:
ikinci soru 1,2,4.öncüller 3.öncülde değerlendirme yok sadece ölçme var kpssden 85 almış ee yanii?nolmuş atanmış mı açıkta mı kalmış başı göğe mi ermiş yerin dibine mi girmiş bilemiyoruz merakta bırakmışlar:D

:9: ayy alemsinnn
malesef ikisi de doğru değil canım. ama benim işaretlediklerimi söyledin, acaba soruda mı hata var :44: ama 6 soruyu yanlış yapınca pes dedim kendime :30:

5. soruya formatif diyorum sedefim
formatifte amaç eksikleri belirlemek olduğu için canim

Son düzenleme:
5. soruya formatif diyorum sedefim
formatifte amaç eksikleri belirlemek olduğu için canim
formatif değil :50:
2. soru c o zaman :1:
evet c canım. bi kaç soruda karşılaştım bu tiple, sanırım en yüksek puanı alınca otomatikman birinci olduğu için onu değerlendirmeden kabul etmiyoruz. çünkü bu tip sorularda hiç değerlendirme olarak kabul etmemiş böyle en yüksek, en iyi.. puanların birinci olmasını

summatif o halde 6.haftadaymış ve önceki öğrenmelerinin tespiti için yapıyormuş,not amaçlı diye belirtmemiş ama ben tabi bu cevaplarımdan çok emin değilim iddia etmiyorum yani:52:

summatif o halde 6.haftadaymış ve önceki öğrenmelerinin tespiti için yapıyormuş,not amaçlı diye belirtmemiş ama ben tabi bu cevaplarımdan çok emin değilim iddia etmiyorum yani:52:

summatif de değil :ssz: ipucu vereyim, hiç aklınıza gelmicek bi şık doğru :37:

bildiğim en ağır 3 küfrü ediyorum sana sedefffffff daha doğrusu sana değil tabiki bebeğim o sorularaaaaa:47: salak,manyak,hayvan:37::52:

Son düzenleme:
5. soru mutlak olmalı çünkü soru ölçütune göre değerlendirme demiş biz amacına göre değerlendirme olarak düşündük o yüzden yanlış oldu kızlar

5. soru mutlak olmalı çünkü soru ölçütune göre değerlendirme demiş biz amacına göre değerlendirme olarak düşündük o yüzden yanlış oldu kızlar

pof ya son yıllarda hep böyle yapıyorlar kızlar rehberlikte bunu çok yapıyorlar dikkatedin konu alanı mı diyor yoksa rehberlik hizmetine göre mi diyor...geçen öyt den bir soru çözdüm soru şu:
ilkyardım dersi için tehlikeli ortamlarda yapılması gereken bir kaç adımı göstermek isteyen öğretmen modeli sınıfa getirir ve model üstünde öğretici suni solunum yapar bu teknik nedir?
a)gösteri
b)benzetim
c)rol yapma
d)anlatım
e)akvaryum

pof ya son yıllarda hep böyle yapıyorlar kızlar rehberlikte bunu çok yapıyorlar dikkatedin konu alanı mı diyor yoksa rehberlik hizmetine göre mi diyor...geçen öyt den bir soru çözdüm soru şu:
ilkyardım dersi için tehlikeli ortamlarda yapılması gereken bir kaç adımı göstermek isteyen öğretmen modeli sınıfa getirir ve model üstünde öğretici suni solunum yapar bu teknik nedir?
a)gösteri
b)benzetim
c)rol yapma
d)anlatım
e)akvaryum

cevap gösteri mi canim

bildiğim en ağır 3 küfrü ediyorum sana sedefffffff daha doğrusu sana değil tabiki bebeğim o sorularaaaaa:47: salak,manyak,hayvan:37::52:
öküz, manda, sığır, gerizekalıyı da ekliyorum :47:
he yaaa doğru tabii :ssz: ölçütte bi mutlakla bağıl var. eksiklerini belirlemek için kullanılan mutlaktı. sağolasın canım :29:

a)gösteri
b)benzetim
c)rol yapma
d)anlatım
e)akvaryum
öyt yle fransızız :1: o yüzden bilemicem kuzum

Back