• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölcem yalnızlıktan

Aynen, ben de yakında yalnızlıktan ölecem sanırım. Ama benimki öyle "herkes kötü, herkes pis" temalı bir mesele değil. Aile ve arkadaşlarımdan binlerce km ötede tek başıma yaşayıp çalıştığım için. Dün yeniyıla bile bir restoranda tek başıma girdim anasını satiim. Neyse.

Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degil :KK12: koca da degil :KK70:
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum

Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi :işsiz:
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum :KK76::KK76:
:halay: haydi bakalım pamuk eller klavyey
bak hemen söylüyorum yapıcaklarını..... al eline kalem kağıdı yaz oraya tanıdıklarını hangisi iyi hissediriyor hangisi kötü hissettiriyorsa kiminin üsütnü çiz kimin yanına tik at yada hepsimi hepsini çiz gitsin. kimiyle sıradan muhabbetler sır vermeden konuş. zaten herkesle herşeyini paylaşmak zorunda değilsin insanlar öyle garip oldularki ben sadece yazmaya başladım inan hepsini eleyesim var yakamdan düşerlerse yapıcam bunu. sadece kırmak istemiyorum onları hepsi bu. niye arkamdan konuşsunlarki neden fırsat veriyim ki iki yüzlümü anladın mı bitti benim için. hatta baktım başka bir arkadaşı hakkında atıp tutmaya mı başladı haaa diyorum demekki benim içinde başkasına yapıyor bunu. yeni çevre yeni insanlar bizler yaşadığımız sürece gelecek. sen hayatından çıkar ki o boşluğu evren zaten dolduruyor. eskiyi atmadan yeni gelmiyor gibi düşün. o yüzden yalnızlık sadece Allaha mahsus biz insanoğlu gerçekten yalnız kalamıyor kalmasında zaten. :)

Şuana kadar kimse ölmedi yalnızlıktan oyüzden biraz rahatlaya bilirsin. :)

bak hemen söylüyorum yapıcaklarını..... al eline kalem kağıdı yaz oraya tanıdıklarını hangisi iyi hissediriyor hangisi kötü hissettiriyorsa kiminin üsütnü çiz kimin yanına tik at yada hepsimi hepsini çiz gitsin. kimiyle sıradan muhabbetler sır vermeden konuş. zaten herkesle herşeyini paylaşmak zorunda değilsin insanlar öyle garip oldularki ben sadece yazmaya başladım inan hepsini eleyesim var yakamdan düşerlerse yapıcam bunu. sadece kırmak istemiyorum onları hepsi bu. niye arkamdan konuşsunlarki neden fırsat veriyim ki iki yüzlümü anladın mı bitti benim için. hatta baktım başka bir arkadaşı hakkında atıp tutmaya mı başladı haaa diyorum demekki benim içinde başkasına yapıyor bunu. yeni çevre yeni insanlar bizler yaşadığımız sürece gelecek. sen hayatından çıkar ki o boşluğu evren zaten dolduruyor. eskiyi atmadan yeni gelmiyor gibi düşün. o yüzden yalnızlık sadece Allaha mahsus biz insanoğlu gerçekten yalnız kalamıyor kalmasında zaten. :)
Kalmasın tabi canım:) dediğine çok hak verdim o kadar kötü insanlar vardı ki etrafımda çevreye karşı beni kötüleyen hakkında dedikodu çıkaran. Kadınları hayatımdan çıkardigim halde devam ettiler dedikodulara.
Ama ben eskisinden daha huzurlu ve mutluyum onlarsız

Back
X