• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölcem yalnızlıktan

Çalışma ortamındaki herkes çok çıkarcı. Ben de hep empati kurmaya çalışan biriyim. Bencil mi ne olmak lazım. Arkadaşım dediğin insan bir hareket yapıyor bakıp diyorsun ki bu da değil. Bir çarşıya gitmek istesem bir çay içecek adam bulamıyorum iki lafın belini kıracak. Hep samimi ilişkiler arıyorum o da yok. Sevgilinde yoksa çekilmez oluyor biraz daha bazen varlığı da çekilmez olsa da :KK54:

Çalışma ortamındaki herkes çok çıkarcı. Ben de hep empati kurmaya çalışan biriyim. Bencil mi ne olmak lazım. Arkadaşım dediğin insan bir hareket yapıyor bakıp diyorsun ki bu da değil. Bir çarşıya gitmek istesem bir çay içecek adam bulamıyorum iki lafın belini kıracak. Hep samimi ilişkiler arıyorum o da yok. Sevgilinde yoksa çekilmez oluyor biraz daha bazen varlığı da çekilmez olsa da :KK54:
Ama ben sevgili istemiyorum yalnızlığını dolduracak. Ben de çarşıya gittiğimde bi çay içecek bi arkadaş istiyorum cikar siz sevecek ama yok

Bende oyle durumdayim. Evde bile kendini yalniz hisseder mi insan. Hissediyo valla :)

Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degil :KK12: koca da degil :KK70:
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum

Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi :işsiz:
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum :KK76::KK76:
:halay: haydi bakalım pamuk eller klavyey
Bana at canim bende geberiyom yalnizliktan:işsiz:

Bende aynı durumdayım bu ara özellikle bunu çok fazla hissediyorum

Yalnızlık iyidir aslında yanında bir annen olsun böyle güvenip arkanı yaslayabileceğin Gerisi hep boş, insanlara tamamen güvenimi kaybettim ben .
Arkadaşlık dostluk vesaire bunları inancımı kaybedeli çok oldu aslında karakterimde öyle yani lisedeyken üniversitedeyken hiç kimseyle çok aşırı bir samimiyet kurmadım aşırı samimiyetten hoşlanan insanlardan da olmadım.herkeskendini düşünüyor.
Ölünmüyor merak etme.

Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degil :KK12: koca da degil :KK70:
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum

Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi :işsiz:
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum :KK76::KK76:
:halay: haydi bakalım pamuk eller klavyey
Ah canım ya .. bende yalnızım 1 sene oluyor sehre geleli bundan önce ilçesinde yaşıyordum ne komşum ne arkadaşım var arada bir ev sahibi gelir gider onunla da pek samimi değiliz . Öyle yalnız hissediyorum ki esim akşama kadar işte geliyor yorgun, hiç akrabam yok burada herkes uzak şehirde , en iyi arkadaşım da uzakta telefonla o da sarmıyor ben istiyorum ki samimi saatler geçirelim gezelim planlar yapalım ama yok işte yaşım 19 ve eğlenmek istiyorum napıcam bilmiyorum. Çok mutsuzum

hayatimin en onemli anlarinda yalnizdim ...koca bir sehirde hep yalniz hissettim oksuzmusum gibi...unide arkadaslarim disari cikmayi sevmezdi hep bana cinsler denk geldi ... nereye gitsem hep oraya ait degilmisim gibi hissettim ...hala da öyle kafeste gibi hissediyorum ...

Sende kendimi gordum hayatim bir nehir ve sanki surekli baraj var onumde aksin diyorum ak ya normal bir sekilde ak yahu:rolleyes:

Back
X