- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Kısmen aynı durumdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Issız olduğum zamanlarda ayni seyi düşünürdüm bende evde günlerce temmkeljme etmeden gecerdi. Cok zor yalnızlıkBende öyleyim
Çalışmıyor olsam telimi Çaldıran yok
Bi gün ölürsem korkarım kimsenin haberi bile olmaz
Ama ben sevgili istemiyorum yalnızlığını dolduracak. Ben de çarşıya gittiğimde bi çay içecek bi arkadaş istiyorum cikar siz sevecek ama yokÇalışma ortamındaki herkes çok çıkarcı. Ben de hep empati kurmaya çalışan biriyim. Bencil mi ne olmak lazım. Arkadaşım dediğin insan bir hareket yapıyor bakıp diyorsun ki bu da değil. Bir çarşıya gitmek istesem bir çay içecek adam bulamıyorum iki lafın belini kıracak. Hep samimi ilişkiler arıyorum o da yok. Sevgilinde yoksa çekilmez oluyor biraz daha bazen varlığı da çekilmez olsa da![]()
Birde şöyle birşey var ki insanlar sadece iş ortamında görüşüyor merhabalaşıyor. Dışarda görüşecek biri olmuyor.Ama ben sevgili istemiyorum yalnızlığını dolduracak. Ben de çarşıya gittiğimde bi çay içecek bi arkadaş istiyorum cikar siz sevecek ama yok
Bu kadar insan yalnizken bu kadar insan neden yalnizBende oyle durumdayim. Evde bile kendini yalniz hisseder mi insan. Hissediyo valla :)
Bu kadar insan yalnizken bu kadar insan neden yalniz![]()
Bende öyleyim
Çalışmıyor olsam telimi Çaldıran yok
Bi gün ölürsem korkarım kimsenin haberi bile olmaz
Neler mesela :dAy valla bilsem canimkafami oyalayacak zamanimi kendimle gecircek seyler yapiyorum artik :)
Neler mesela :d
Bana at canim bende geberiyom yalnizliktanBasliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degilkoca da degil
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum
Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum
haydi bakalım pamuk eller klavyey
Kıyamam kuzumVallahi ben de
Ah canım ya .. bende yalnızım 1 sene oluyor sehre geleli bundan önce ilçesinde yaşıyordum ne komşum ne arkadaşım var arada bir ev sahibi gelir gider onunla da pek samimi değiliz . Öyle yalnız hissediyorum ki esim akşama kadar işte geliyor yorgun, hiç akrabam yok burada herkes uzak şehirde , en iyi arkadaşım da uzakta telefonla o da sarmıyor ben istiyorum ki samimi saatler geçirelim gezelim planlar yapalım ama yok işte yaşım 19 ve eğlenmek istiyorum napıcam bilmiyorum. Çok mutsuzumBasliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degilkoca da degil
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum
Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum
haydi bakalım pamuk eller klavyey