• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölcem yalnızlıktan

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degil :KK12: koca da degil :KK70:
Çevremdeki menfaat ilişkileri beni şu psikolojideyken çok yormaya başladı.
Ya yarasına tuz basıyor insanlar yada klasik yuzune gulup arkasından konuşuyor.
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum

Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi :işsiz:
Sanirim sadece ben boyle yalnız hissediyorum :KK76::KK76:
:halay: haydi bakalım pamuk eller klavyey

Çalisiyor musunuz iş arkadasiniz falan yok mu beraber disari çikip bi kahve içseniz belki iyi gelebilir size..

Hayatta bazen öyle anlar geliyor ki etrafınızda kimse sizi anlamıyor .
Arkadaşlarınız aileniz bile sanırım öyle bir dönemdesiniz.

Basliga bakip kudurmus bu demeyin. Aradigim sey erkek degil :KK12: koca da degil :KK70:
Bu topiğjn altında benim gibi yalnızlik çeken bayanlar dertlesse konussa nasi olur.
Mesleğini adını yaşını boyunu saçını vs bilmeden yapılan muhabbetler daha objektif daha gerçek olduğunu düşünüyorum

Bu arada mesaj atip konusuna derdine ortak olmak istediğim kullanıcılarin neredeyse hepsi cevap bile atmadi :işsiz:
Aslında etrafında hiç kimse olmaması değil de, etrafinda hep kötü insanlar olmasi yalnız hissettirir insana.

Aslında etrafında hiç kimse olmaması değil de, etrafinda hep kötü insanlar olmasi yalnız hissettirir insana.
Belki de dediğin gibi gerçekten çok kötü insanlar var o kötülük içerisinde iyi olmaya çalışıp karşılık alamayınca çok uzuluyo yoruluyorum

Hayatta bazen öyle anlar geliyor ki etrafınızda kimse sizi anlamıyor .
Arkadaşlarınız aileniz bile sanırım öyle bir dönemdesiniz.
Insanın eşi sırtından vurunca belki belki tutunacak bu dost bi dal arıyor çok yalnız hissediyorum kendkmi . Arkadaş dediğim herkes çıkarı boyutundaiyi

Bende varım iki yüzlü insanların gerçek yüzünü evlenince gördm hayatımdan çıkardım şuan dostum diyip sırrımı anlatabileceğim biri yok

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Küçük yerin insanları daha sıcak ve samimi olur o yüzden soruyorum.
Bir de çok iyi ve merhametli, yüzü yumuşak biriyseniz etrafınıza menfaatci insanları çekersiniz

Bende oyle bi donemdeyim
Bende arkadaslarimin cikarci hareketlerinden sonra kendi kutuma cekildim zaten dışa cok açılan biri degildim.
Ben baya baya yalnizim o konuda ve hiç öyle olmamam yaşlarda tamamen tek başımayim

Back
X