- 8 Mart 2015
- 25.053
- 81.014
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Yaparken ayıp değil duyulunca mı ayıp?Lütfen bir şeyler söyleyin suçlu duruma düştüm
Nesi suç bunun?
Demek ki rezil olacak şeyler yapılmış ki duyulunca küplere binildi, yapmasalardı!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparken ayıp değil duyulunca mı ayıp?Lütfen bir şeyler söyleyin suçlu duruma düştüm
Hiç bu açıdan bakmamıştımDaha iyi olmus. "Bizi rezil ettin" diyerek kendi rezilliklerinide kabul etmis oldu.
Tam tersini düşün "görümcem cok iyi, kimse biseue karismiyor" desen rezil olduklarini dusunecek miydi? Hayir. Yaptiklari seyin utanc verici oldugunun ve gizlenmesi gerektiginin farkindalar
Hiç bu açıdan bakmamıştım
Siz sebep oldunuz söylediklerime dedimBen olsam he evet ortak karar olduguna sevindim yaptiginiz rezillikti der kapatirdim
Şuan beni suçluyorlar zoruma gitti. Belki aileme de öyle diyeceklerYa burhan öyle duygusal oyle Narin kibarsin ki sana sarilmak istiyorum 5 sene sonra kendini tokatlayacagin seyleri yapma gozunu seveyim
Barışmak isteyen orta yolu da bulurdu. Burada kıvılcım bekliyormuş zaten. Seninle konuşarak uyarabilirdi hoş olmadı diye.Her şeyi anlattığım için suçlu ben olmuş oldum. İç rahatlattılar.
Sen haklıyken, terkedenken kalk kendini haksız ve terkedilen durumuna düşür. Nişanı oğlumuz attı olacak adı. Bir de açıklama yapmaya çalışmışsın, olsa özür de dileyecektin belki. Aklını başına al lütfen.En sonunda ben düğünü ertelemek istiyorum düşüneceğim dedi. Ben de sen kimsin de böyle şeyler söyleyebilirsin. Siz sebep oldunuz konuşacak kimsem yoktu bir anlık boslukla anlattım dedim.