Cilt Bakımı Ürünleri olay kullanlar buraya

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
  • Konu Sahibi xxx_miss_xxx
bende 1 yıldır kullanıyorum cildim çok düzellti cildimde gunes lekeleri varsı toniği sayesinde geçti

işte benim olay lerim kızlar

tonik şişesinin seviyesine bakarsanız ne kdr zmndır kullandıgımı anlarsınız
canlandırıcı tonik aloevera ve salatalık özü içeriyomuş digeri de temizleyici ve canlandırıcı yüz yıkama jeli
bi de denemelik nemlendirici krem var o da güzel
içinde alkol yok ve çok güzel kokuyolar hihoyyyt

olay bende almayı dusunuyorum bakalım artıkk burdakı bılgılere gore

bende düşünüyorum kızlar ama sizlerden gelecek bilgilere göre karar vericem gerçi bir arkadaşım kullanıyor ve memnun

kızlar bende olayın mandalina özlü ışıltı veren nemlendiricisini kullanıyorum çok memnunum yumuşacık yapıyo yağlandırmıyo tam kıvamında

bende düşünüyorum kızlar ama sizlerden gelecek bilgilere göre karar vericem gerçi bir arkadaşım kullanıyor ve memnun

bende ilk kez aldım ve çok memnunum karma ciltler için kremini tonik ve temizleme sütünü aldım özellikle krem çok yumuşacık yapıyo bende arkadaşımda gördüm yanakları yumuşacık ve parlıyordu tavsiye etti bende aldım süper toniği ve nemlendiriciside öyleeee bende tavsiye sana yerimsenibena.s.

zaten içinde aloevera varsa hiç düşünmeden al derim aloevera başlı başına süper zatenn:1hug:

olayın regenerist mikro yapılandırıcı kremini kıllanan var mı?
500 tl'lik kremlerden bile daha etkili diye çıkıyor ya reklamlarda, ben de etkilendim bundan sanırım alıcam:) ama kullananların yorumları da olursa çok daha iyi olur tabii...

bende bugun olay temızleme jelı ve gunduz kremını aldım, cıldım kuru , okul bıttıkten sonra ıs stresınden mıdır nedendır bılmıyorum sıvılceler cıkmaya absladı cıldım cok bozuldu 4 ay once cıkan sıvılcenın ızı hala duruyor nasıl gecırecegım bılmıyorum. bırde yer yer pütür pütür kuruluklar var. ınsallah bu urunlerle duzeltırım. dıadermıne nemlendırıcı temızleme sutumde var ama hıc bır fayda goremedım o puturluklerı gıdermedı. aslında bır cılt doktoruna gıtmeyı dusunuyorum ama okul bıttı ıs yok sıgortamda yok dogal olarak gıdemıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…