X
xxx_miss_xxx
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi xxx_miss_xxx
hakkında o kadar kötü şey okudum ki, gerek bu forumda gerekse başka forumlarda, watsonsdayken annem inceliyordu direk uzaklaştırdım aldırmam öyle birşey diye. birsürü insanın cildinde sorun yaratmış... mirmirmirmir neutrogena aldık :lepi:
ben uzun süredir kullanıyorum. çok memnunum. çok iyi geldi bana. yeni çıkan serisinin gündüz kremini aldım. ondanda memnunum.
Zaten bu marka Max Factor firmasına ait. Kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var çok kötü olduğunu sanmıyorum. Ben de almayı düşünüyorum o zaman daha iyi yorum yapabilirim sanırım hihoyyyt
ben aratırdım bu zamana kadar hiç de kötü bişey duymadım ilginççç:1no2:
yeni üyesin sanırım, ben çok uzun süredir bu bölümlerdeki her başlığa dalan biri olarak :lepi: konu açıldığını bile hatırlıyorum, cildimi böyle yaptı şeklinde. bu forumda malesef markalar doğru düzgün başlık altında açılmadığından, herkes aynı şey hakkında konular açtığından aratıp bulamicam, ama çok merak ediyorsan özelden bir link gönderebilirim canım, başka 1 foruma ait. birçok kişiden sivilce yaptı tarzı şey duydum. tabi ciltten cilde değişir :roflol: dene bi yinede yerimseniben
bende duymadım:1rolleyes:ben aratırdım bu zamana kadar hiç de kötü bişey duymadım ilginççç:1no2: