- 29 Ekim 2018
- 205
- 241
- 53
- 33
- Konu Sahibi rengerenkcicekler
-
Adetten 10 gün sonra değil bu mümkün değil ki zaten adetiAdetten 10 gün sonra mıüstüne görmüş olsan çok çok koyu çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah yalancı pozitif değildir ama pozitifse dengeler şaşıcak
Adetten 10 gün sonra demedim ki bu mümkün değil zaten adet olacağım tarih üzerinden 10 gün geçti demek istedimAdetten 10 gün sonra mıüstüne görmüş olsan çok çok koyu çıkardı diye düşünüyorum. İnşallah yalancı pozitif değildir ama pozitifse dengeler şaşıcak
Anladım canım şimdi yeniledin mi testiAdetten 10 gün sonra değil bu mümkün değil ki zaten adeti
Adetten 10 gün sonra demedim ki bu mümkün değil zaten adet olacağım tarih üzerinden 10 gün geçti demek istedim
Saat 1 de dr randevum var kan testi verecem her an adet olacak mışım gibi geliyor ama bakalım artık hayırlısı.Anladım canım şimdi yeniledin mi testi
Hayırlısı olsun maşallah kesede görünmüş Allah tamamına erdirsinKızlar Rabbim'e şükürler olsun hamileymişim. Bu bizim için tamamen bir mucize.3 yıl olacak ve dr bize normal yolla imkansız tüp bebek deneyin demişti. Eşim de problem vardı bir kaç şey denedik ama hiç biri ise yaramadı.Ben de eşim de hiç bir zaman isyan etmeyip umudumuzu kaybetmedik, Allah'tan istedik çok şükür nasip etti.Tedaviye başlayacaktık ama kendiliğinden oldu. Hiç bir zaman ümidinizi ve dilinizde dua'yı eksik etmeyin Allah doğru zaman da mutlaka veriyor. Bütün isteyenlere dua edecem Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Allah razı olsun. Kan sonucları çıkmadı ama dr gebelik var dedi. Hala inanasım gelmiyorHayırlısı olsun maşallah kesede görünmüş Allah tamamına erdirsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ilk gebelik olduğu için ikinci test yapmak yerine dra gitmeyi tercih ettim tecrübeli değilim sonuçta. Daha önce de bir kaç defa test yaptım hiç böyle olmamıştı. Bu yüzden işimi şansa bırakmak istemedim.Yani şu yorumlari okurken biraz sinirlendim kadin 2. Testi almak istemeyebilir. Ayrica o çıkan cizgi bariz pozitif çizgisi kuruma cizgisi olsa incecik oluyor. Biraz yorum yaparken sadece kendi mantığınza isteklerinize göre yapmayı bırakın. Canim çok çok tebrik ederim allaha şükürler olsun. Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbu mubarak günde bu haberi almışsın
Çok iyi yapmışsınız test almaya gideceğiniz mesafe hastane mesafesiyle aynıysa niye bidaha uğraşasınız. Ne güzel direkt keseyi görmüşsünüzAllah razı olsun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ilk gebelik olduğu için ikinci test yapmak yerine dra gitmeyi tercih ettim tecrübeli değilim sonuçta. Daha önce de bir kaç defa test yaptım hiç böyle olmamıştı. Bu yüzden işimi şansa bırakmak istemedim.
Çok iyi yapmışsınız test almaya gideceğiniz mesafe hastane mesafesiyle aynıysa niye bidaha uğraşasınız. Ne güzel direkt keseyi görmüşsünüz
Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.
Hcg çıkınca beni etiketleyin nolur.Allah razı olsun. İnanın markasına hiç bakmadım ve açtıktan sonra çöpe attım.Ben de hala şaşkınım açıkçası
Zaten şuan bile inanmış değilim. Dr ultrason da gösterdi,fetüs görünüyor dediğine rağmen ya kan da çıkmazsa diyorum. ilaç bile verdiHcg çıkınca beni etiketleyin nolur.
Çılar çıkar artıkZaten şuan bile inanmış değilim. Dr ultrason da gösterdi,fetüs görünüyor dediğine rağmen ya kan da çıkmazsa diyorum. ilaç bile verdi
Zaten şuan bile inanmış değilim. Dr ultrason da gösterdi,fetüs görünüyor dediğine rağmen ya kan da çıkmazsa diyorum. ilaç bile verdi
Sakınnn umudumuzu kaybetmeyin ben test yapınca bile yok dr normal yoldan çocuğunuz olmaz demişti kesin negatif çıkar dedim kendime. Test yaptığımı eşime bile söylemedim o da umutlanmasın diye. Biz duamızı ve inancınızi eksik etmeyelim yeter ki Allah er yada geç duanın ve sabrın karşılığını veriyor. Rabbim size de isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin insallahayy ultrason kagıdını görünce biranda gözlerim doldu niye bilmem ,
adına çok sevindim rabbim isteyen herkse nasip etsin , benım hiç umudum kalmadı belki ondandır
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 1 sene çok uzun bir süre olmasa da insan isteyip bekleyince cookk uzun geliyor. Dediğim gibi bizim normal yoldan umutsuz vaka gibi bir şeydiselam canım hayırlı olsun şimdi gördüm bütün yazdıklarınızı ve en baştan okudum yalan yok ilk test üzerinden iki saat geçti deyince yanlış olmuş olabilir diye düşündüm ama sonra ultrason falan çok etkiledi beni bende yaklaşık 1 senedir istiyorum adetim de bir hafta gecikti ama karın ağrım çok fazla var ara ara kesiliyor test yapmaya da korkuyorum alıştım artık negatif görmeye ümitli değilim aslında bu ay ama yine de kesin negatifi görmeye şu an dayanamam o yüzden yapmıyorum, ama senin için o kadar sevindim ki anlatamam ultrasonu görünce içimde bir şeyler aktı geçti böyle çok etkilendim sağlıkla büyür inşallah hayırlı evlat olsunR rengerenkcicekler
çok teşekkür ederim canım başka topiklerde de okudum benim yaşadıklarımı hamile olan bir çok kişi yaşamış ama işte umudum bitmesin diye test yapmıyorum, geçen gün aldırdım eşime migren atağından dolayı ilaç içmek için ama test bozuk gibiydi emin olamadım, aldığım kitin idrar koyma yeri gösterge kısmına kaymıştı yine de yapayım dedim olması gereken tek çizgi bile olmadı bende içini açmayı duymuştum içini açıp baktım t harfinin olduğu yerde çizgi yok ç harfinin olduğu tarafa yakın olmakla birlikte bir çizgi vardı bende dedim bu olması gereken çizgi herhalde ben hamile değilim ama yine de emin olamadım bozuk mu değil mi diye, olması gereken kesin çizgi t harfinde hamilelik varsa ç de olmak üzere iki çizgi olmuyor mu ben mi yanlış bliyorumGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 1 sene çok uzun bir süre olmasa da insan isteyip bekleyince cookk uzun geliyor. Dediğim gibi bizim normal yoldan umutsuz vaka gibi bir şeydiSana tavsiyem çok test yapma insan daha çok sabırsız ve beklenti de kalıyor. Benim şuan bile adet sancısı gibi sancım oluyor. Ümidinizi kaybetmeyin ve Allah'tan istemekten asla vazgeçmeyin. En hayırlı zaman da güzel haberleri siz de alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?