Olabilir mi?

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Selam kk kadınları size şöyle bir sorum olcaktı adetten temizlendğim günü değerlendirdik hamile olabilirmiyim birde eğer şuan bi hamilelik varsa yunurtalık gününde aynı uzayan akıntı geliyo hamilelik olsaydı o akıntı gelirmiydi gelmezmiydi lütfen cevap verin

Anlattıklarını göre muhtemelen yeni yumurtluyorsun. Eğer bebek istiyorsan bugünleri değerlendir.

Maalesef gebelik yok ama yumurtluyorsun ki akıntın oluyor arkadaşım günlerini peşpeşe değerlendir.

Anlattıklarını göre muhtemelen yeni yumurtluyorsun. Eğer bebek istiyorsan bugünleri değerlendir.
Anladım canım teşekkür ederim şuan annegldeyim yarın evde olucam inşallah o zmn değerlenderrz:)

Maalesef gebelik yok ama yumurtluyorsun ki akıntın oluyor arkadaşım günlerini peşpeşe değerlendir.
Ben galiba bu yumurtalık günlerini hep kaçırıyorum ondan olmuyo anca yarın evde olucam inşallah bakalım kısmet artık:)

Ben galiba bu yumurtalık günlerini hep kaçırıyorum ondan olmuyo anca yarın evde olucam inşallah bakalım kısmet artık:)
Temizlendiğim günki ilişkiyke hamile kalmıştım.
Ama düşmüştü 5 haftalıkken, onunla ilgisi yoktur herhalde.

Temizlendiğim günki ilişkiyke hamile kalmıştım.
Ama düşmüştü 5 haftalıkken, onunla ilgisi yoktur herhalde.
Hamile kaldığında yumurtalık gününde aynı akıntı olmuşmuydu bebeğin için üzüldüm :(

Neden ovulasyon testi almiyorsunuz ???
Ben once hep 13-14-15 degeerlendirdim olmadi.
Sonra hastaneye gittim ultrason takibi yapildi 6 ay 10.gun yumurtluyormusum... sonra hep 10. Gun denedik. Sonra bidaha hastaneye gittim bu sefer 15.gun daha yumurtlamak uzereydim.

Yani cok degisken oldugundan en iyisi ovulasyon testi

Selam kk kadınları size şöyle bir sorum olcaktı adetten temizlendğim günü değerlendirdik hamile olabilirmiyim birde eğer şuan bi hamilelik varsa yunurtalık gününde aynı uzayan akıntı geliyo hamilelik olsaydı o akıntı gelirmiydi gelmezmiydi lütfen cevap verin
Eğer bir yumurtlama düzensizliğiniz varsa hamile olabilirsiniz değilse olamazsınız. Ayrıca hamileliğin akıntısız günü saati olmaz

Neden ovulasyon testi almiyorsunuz ???
Ben once hep 13-14-15 degeerlendirdim olmadi.
Sonra hastaneye gittim ultrason takibi yapildi 6 ay 10.gun yumurtluyormusum... sonra hep 10. Gun denedik. Sonra bidaha hastaneye gittim bu sefer 15.gun daha yumurtlamak uzereydim.

Yani cok degisken oldugundan en iyisi ovulasyon testi
Adetlerin düzenli değilmi 8 aydır hiç almadım kendi kendine olmasını bekliyorum ama olmadı daha:-(

Eğer bir yumurtlama düzensizliğiniz varsa hamile olabilirsiniz değilse olamazsınız. Ayrıca hamileliğin akıntısız günü saati olmaz
Yumurtlama düzensizliğim yok bnce çünkü her adetten sonra bu akıntı oluyo peki ilşkiden sonra o spermler sbahına geri çıkıyo inşallah bi etkisi oluyordur:-)

Back
X