Anladım canım teşekkür ederim şuan annegldeyim yarın evde olucam inşallah o zmn değerlenderrz:)Anlattıklarını göre muhtemelen yeni yumurtluyorsun. Eğer bebek istiyorsan bugünleri değerlendir.
Ben galiba bu yumurtalık günlerini hep kaçırıyorum ondan olmuyo anca yarın evde olucam inşallah bakalım kısmet artık:)Maalesef gebelik yok ama yumurtluyorsun ki akıntın oluyor arkadaşım günlerini peşpeşe değerlendir.
Temizlendiğim günki ilişkiyke hamile kalmıştım.Ben galiba bu yumurtalık günlerini hep kaçırıyorum ondan olmuyo anca yarın evde olucam inşallah bakalım kısmet artık:)
Hamile kaldığında yumurtalık gününde aynı akıntı olmuşmuydu bebeğin için üzüldümTemizlendiğim günki ilişkiyke hamile kalmıştım.
Ama düşmüştü 5 haftalıkken, onunla ilgisi yoktur herhalde.
Hiç hatırlamıyorum ki akıntı konusunu.Hamile kaldığında yumurtalık gününde aynı akıntı olmuşmuydu bebeğin için üzüldüm
Eğer bir yumurtlama düzensizliğiniz varsa hamile olabilirsiniz değilse olamazsınız. Ayrıca hamileliğin akıntısız günü saati olmazSelam kk kadınları size şöyle bir sorum olcaktı adetten temizlendğim günü değerlendirdik hamile olabilirmiyim birde eğer şuan bi hamilelik varsa yunurtalık gününde aynı uzayan akıntı geliyo hamilelik olsaydı o akıntı gelirmiydi gelmezmiydi lütfen cevap verin
Adetlerin düzenli değilmi 8 aydır hiç almadım kendi kendine olmasını bekliyorum ama olmadı daha:-(Neden ovulasyon testi almiyorsunuz ???
Ben once hep 13-14-15 degeerlendirdim olmadi.
Sonra hastaneye gittim ultrason takibi yapildi 6 ay 10.gun yumurtluyormusum... sonra hep 10. Gun denedik. Sonra bidaha hastaneye gittim bu sefer 15.gun daha yumurtlamak uzereydim.
Yani cok degisken oldugundan en iyisi ovulasyon testi
Yumurtlama düzensizliğim yok bnce çünkü her adetten sonra bu akıntı oluyo peki ilşkiden sonra o spermler sbahına geri çıkıyo inşallah bi etkisi oluyordurEğer bir yumurtlama düzensizliğiniz varsa hamile olabilirsiniz değilse olamazsınız. Ayrıca hamileliğin akıntısız günü saati olmaz
Spermler ilişkiden sonra 2-3 gün kadar çıkmaya devam ederYumurtlama düzensizliğim yok bnce çünkü her adetten sonra bu akıntı oluyo peki ilşkiden sonra o spermler sbahına geri çıkıyo inşallah bi etkisi oluyordur
Teşekkür ederim canımSpermler ilişkiden sonra 2-3 gün kadar çıkmaya devam eder
Adetlerin düzenli değilmi 8 aydır hiç almadım kendi kendine olmasını bekliyorum ama olmadı daha:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?