Olabilir mi ?

Adetiniz 8 gun geciktiyse test cubugunda pozitif çıkmama ihtimali yok. Gebelik olsa mutlaka ama mutlaka ikinci çizgi gorunurdu. Ben adetime 1 gun kala gordum ikinci çizgiyi. Bence bu şekilde beklemek çok stresli. Aşılama veya tup bebek denemelisiniz. Sansiniz daha cok olur

Testin fotosunu koysana buraya ya da pozitif idrar testi ornekleri sayfasina. Belki siliktir sen farketmiyorsundur diye diyorum. Bir de belki daha idrara gecmemistir, adet olana kadar bekle
Merhaba, testte şuanda ikinci silik çizgi var yazınızı okuduktan sonra resmini çektim ama resimde gözükmüyor.
Bide çizgiyi şimdi gördüm öncesinde görmedim o kadar dikkatlide bakmadım

Önceki yazdıklarımı okudunuz mu benim testlere karşı güven problemim var negatif veya pozitif. Daha önce pozitif birsürü testim var hızlı sonuç verenler hastalıktan önce yapılanlar oda yetmezmiş gibi pozitif muaynem bile var alttan da bakıldı hatta. O nedenle inanamıyorum. Tüp bebek veya aşılama yaptırmak için yeterince mücadele etmem gerektiğini düşünüyorum sonrasında o işlemler çünkü hiç kolay değil

Ben 1 gün gecikse hemen bakarım sende 8 gün !!!!! Kimseye eşine de söylemeden eczaneden test al yaptır. Bak bakalım bizede söyle merak ettim ...:) İnşallah hayırlısı olur . Ayrıca her doktorun dediği inanma !

Test almaya gidiyorum şimdi, testi yapmak için çok fazla mı sıkışmış olmam gerekiyor heycandan elim ayağım birbirine dolaştı. 8 gün gecikmeyle çıkar mı
Benm gunume 3 gun kala olmaynca alip yaptigimda cok net cikti..Bende 8 gun duramazdim iyi durmussunuz bugune kdr..Hadi hayirlisi

adetim 8 gün geçmişti testte çıkmamıştı hemen kan tahlili yapmıştım onda pozitif çıkmıştı bence hemen kan testi yaptırmalısınız

Az önce hasta oldum ağrılarımda başladı. Hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Bu kadar gecikmezdi hiç biraz üzdü ama olsun. Çok sağolun ilginiz içinde

Amaan hiç canını sıkma canım bu ayda yumurtalar tazelensin demekki daha kaliteli döllenme için biraz daha müsadeni istiyor vücudun senden :)

Sakın ha sakin üzülme çocuğun olduğunda boşuna uzulmusum kucağıma zaten alicakmisim yavrumu diyeceksin

İnşallah görürüm o günleri bekliyorum sabırsızlıkla :) keçiboynuzu ve kürlere dahada hırslanarak devam edicem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…