Olabilir mi ?

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
455
225
53
31
Merhabalar, öncelikle detayları anlatıyorum konunun daha iyi anlaşılması adına.

1.5 yıllık evliyim. Çocuk isteyince ve aylarca negatif alınca tez canlılıkla dr gitmek için eşimi ikna ettim ve gittik.
İlk testte 0 canlı hücre çıktı yıkıldık bol ağlamalı acılı hüzünlü günler geçirdik.
2 testte 5 milyon canlı hücre vardı, 3 testte 10 milyon tamam düzeldi derken eşimde testiste kitle tespit edildi.
Acil ameliyat olması gerektiği bilgisi verildi bahçeci de sperm dondurduk.
Tansel beye ameliyattan sonra sperm artabilir mi normal yolla gebelik şansım olabilir mi diye sorduğumda evet dedi.
Eşimi ameliyat eden dr ise normal yolla olmaz ek üreme yöntemi ile gebelik sağlanabilir dedi.
Sonuç olarak eşim 26 mayısta ameliyat oldu ve ameliyat olduğundan beri keçiboynuzu çaksır suyu içiriyorum beslenmesine dikkat ediyorum ve ciddi ölçüde kendi isteği ile sigarayı azalttı.
Adetim bugün 8 gün gecikti, acaba olabilir mi diyorum boşa umutlanmakta istemiyorum. Kafamın içinde hep bi soru işareti bi tarafım umut. Eğer hamile değilsemde üzülmeyeceğim önümde beni uzun ayların beklediğini biliyorum.
not olarak : Adetim bu yaşıma kadar hiç bu kadar gecikmedi ve krem kıvamında fazlasıyla akıntım var

8 gün iyi bir süre
Test yapmadan bilemezsin
Cesaretini topla ve doğru eczaneye gidip test al

8 gün geçmiş, eğer stres kaynaklı gecikme değilse, bence test yapmalısın bir an önce...

Bu konularda tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum durumunuza ama sadece iyi dileklerde bulunmak için geldim . yıpratıcı bir süreç bu ve siz hastalık ameliyat uğraşmışsınız. Rabbim size ve sizin gibi bütün anne olmak isteyenlere yumuk yumuk bebişler nasip etsin inşallahhhhh

Sekiz gün gecikmenin bir sebebi olmali.iyi sabredip test yapmamissin senin yerinde olsaydim kesin sekiz kes test yapmistim Haydi ilk isin test alip yap insallah hayirlisiyla hamilelik haberini aliriz:)

Test almaya gittin heralde dimi konu sahibi :) bizi de bilgilendir lütfen hadi hayırlısı bakalım

Test almaya korkuyorum :KK61::KK61: o yüzden bekledim galba daha önce defalarca her testin sonunda üzüldüğüm için birde teste yanlışlık olmuştu pozitif çıkmıştı daha önce güvenemiyorum o yüzden

Test almaya korkuyorum :KK61::KK61: o yüzden bekledim galba daha önce defalarca her testin sonunda üzüldüğüm için birde teste yanlışlık olmuştu pozitif çıkmıştı daha önce güvenemiyorum o yüzden
Gidip saglık ocagına kan testi yaptır canım.

bence korkmamalısın aksine üstüne üstüne gitmelisin korkularının...ben 4 yılda 6 kes negatif tüp bebek yaptırmış biri olarak hiç yılmadan usanmadan adetim bi gün bile geçse test yapıyordum..doktorların tedavisiz mümkün değil bebk sahibi dediği hatta son doktorum bırakın tedaviyi kabullenin bile dediğinde ben eşime bütün kürleri yapmaya devam ettim hep dua ettim ve şimdi doğal yoldan hamileyim hemde oğlum olucakmış...rabbimmm sanada nasip etsin sakın umutsuz olma ve git test yap şimdi değilse de bi gün mutlaka olucak sabretmek ve inanmak çok önemli..

test yapmakatan ve negatifi görmeketen korkuyosun. seni çok iyi anlıyorum.8 gün uzun bi süre, bi cesaret o testi alıp yapmalısın. inşallah pozitiftir :dua:

bence korkmamalısın aksine üstüne üstüne gitmelisin korkularının...ben 4 yılda 6 kes negatif tüp bebek yaptırmış biri olarak hiç yılmadan usanmadan adetim bi gün bile geçse test yapıyordum..doktorların tedavisiz mümkün değil bebk sahibi dediği hatta son doktorum bırakın tedaviyi kabullenin bile dediğinde ben eşime bütün kürleri yapmaya devam ettim hep dua ettim ve şimdi doğal yoldan hamileyim hemde oğlum olucakmış...rabbimmm sanada nasip etsin sakın umutsuz olma ve git test yap şimdi değilse de bi gün mutlaka olucak sabretmek ve inanmak çok önemli..
Ya kadınlar klübünde böyle gebelikleri okuyarak umutlandım bende eşime yedirdim :)
gözlerim doldu şuanda Allah mis kokulunu koynuna almayı nasip etsin.
Üstümde fazla param yok ama bi bakıyım çantama. Umut oluyorsunuz çok teşekkür ederim.

Ya kadınlar klübünde böyle gebelikleri okuyarak umutlandım bende eşime yedirdim :)
gözlerim doldu şuanda Allah mis kokulunu koynuna almayı nasip etsin.
Üstümde fazla param yok ama bi bakıyım çantama. Umut oluyorsunuz çok teşekkür ederim.
allah yardımcın olsun canım bende burda yıllarca uğraşıp bebğini kucağına alanları okuyup okuyup ağlardım kendime umut arardım allahımm banada nasip et diye ....inşalah bende kucağımada alırım....
not: ben 3 liralık çok basit bi testle öğrendim hamile olduğumu..çıkmassada üzülme şimdi değilse de bi gün mutlaka olucak

allah yardımcın olsun canım bende burda yıllarca uğraşıp bebğini kucağına alanları okuyup okuyup ağlardım kendime umut arardım allahımm banada nasip et diye ....inşalah bende kucağımada alırım....
not: ben 3 liralık çok basit bi testle öğrendim hamile olduğumu..çıkmassada üzülme şimdi değilse de bi gün mutlaka olucak
Test almaya gidiyorum şimdi, testi yapmak için çok fazla mı sıkışmış olmam gerekiyor heycandan elim ayağım birbirine dolaştı. 8 gün gecikmeyle çıkar mı

bu nasıl mucize. sen ne kadar sabırlı ve güçlüsün. ben henüz 1.tüp bebeği bile yapmadım. aşılamalardan yoruldum. senin kadar güçlü değilim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Back