Gebeliğe Hazırlık Olabilir mi dersiniz 😍🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Günaydınnnnn yaa kızlar bat bugün az önce ovulasyon testi yaptm pik çıktı. Henüz regl olmadm. Olabilir mi dersiniz ? Baska bi nedenle yükselir mi Ih ? Yaa inanıl.az heyecanlıyım

Günaydınnnnn yaa kızlar bat bugün az önce ovulasyon testi yaptm pik çıktı. Henüz regl olmadm. Olabilir mi dersiniz ? Baska bi nedenle yükselir mi Ih ? Yaa inanıl.az heyecanlıyım
Olabilir gebelik durumunda da yukseliyormus. Bata kaç gün var bir de baska belirti var mi?

Olabilir gebelik durumunda da yukseliyormus. Bata kaç gün var bir de baska belirti var mi?
Bugün bat günüm. 3 4 gün önce sol kasığıma şiddetli ağrı saplandı. Göğüs hassasiyetim var . Onun dışında şu an belirtim klasik akıntı vs.

Yasak olduğu için eczaneye gidebiliyor muyuz
Sanirim hayir. Boyle durunlar icin benim evde stok var. Isterseniz direkt kan vermeye gidin. Yolda cevirmelere karsi evden çıkmadan polisi ya da jandarmayi artik hangi bölgedeyseniz arayip haber verin. Ad soyad bilgisi verin. Yolda cevirme olursa biz aramıştık dersiniz. Izin dahilinde oldugu icin ceza yazilmaz.

Olabilir bat günü pik görenleri okumuştum hadi hyrılsı

Canım hayırlı olsun ama sabırlı ol pazartesiyi bekle heyecan yapma pazartesi sabahtan gder saglık ocagında kan verirsin.

Tebrik ederimm kacıncı denemeydi ovulasyon takibi haptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…