• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okuyucu listemiz ve bildirimleriniz

ıkıncı kıtabım bıttı el james karanlıgın ellı tonu şimdi3. ye baslıcam ozgurlugun 50 tonuna yuppii

Gerhard Leıbold - hipnoz ve telkın yoluyla tedavi
( pek merak uyandırmadı bende, daha ilgi çekici örnekler, daha açıklamalı yöntemler lazımdı bana )

babilde ölğm istanbulda aşk bitti

ben bir taşım kitabına geçiceğim. haziran kitabım olsun:16:

babil kitabı bende yarım kaldı ama çok zevkli gidiyordu inşallah düğünden sonra devam ederim.
asuminkal sen beğendinmi kitabı

düğününe az kalmış:1::1: ilk gece edilen dualar kabul olurmuş:9::9::9: banada dua edermisin tabi aklına gelirse. atanmak istiyorumda:16::16:

ben babilde ölüm istanbulda aşk kitabını heran bırakcak gibi okudum. sıkıldım okurken. neredeyse 300 sayfası o şekildeydi. diğer sayfada ne olcak die merak etmeden okudum kitabı:9: sonu güzeldi işte:1:

düğününe az kalmış:1::1: Ilk gece edilen dualar kabul olurmuş:9::9::9: Banada dua edermisin tabi aklına gelirse. Atanmak istiyorumda:16::16:

Ben babilde ölüm istanbulda aşk kitabını heran bırakcak gibi okudum. Sıkıldım okurken. Neredeyse 300 sayfası o şekildeydi. Diğer sayfada ne olcak die merak etmeden okudum kitabı:9: Sonu güzeldi işte:1:

teşekkür ederimmmm .
Evet az kaldı .. Benim nikah günüm berat kandili o nedenle bişe yapamıcaz :1::1:
Yinede ederimmmm tabiiii

düğününe az kalmış:1::1: ilk gece edilen dualar kabul olurmuş:9::9::9: banada dua edermisin tabi aklına gelirse. atanmak istiyorumda:16::16:

ben babilde ölüm istanbulda aşk kitabını heran bırakcak gibi okudum. sıkıldım okurken. neredeyse 300 sayfası o şekildeydi. diğer sayfada ne olcak die merak etmeden okudum kitabı:9: sonu güzeldi işte:1:

teşekkür ederimmmm .
Evet az kaldı .. Benim nikah günüm berat kandili o nedenle bişe yapamıcaz :1::1:
Yinede ederimmmm tabiiii

merhaba, burası sohbet alanı değildir arkadaşlar, bilginize.

Back