okuyanlar buraya???*

yapra_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
227
0
46
Diğer
arkadaşlar şuan okuyanlara soruyorum ne okuyonuz ne olmak ıstıyonuz???hedefınız hangı meslekbayanssulusmile

İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim. 2.sınıfa geçtim bu yıl. Hakimlik savcılık değil de avukatlık düşünüyorum. Bakalım daha düşüncem değişir ama yerimseniben Memnunum bölümümden de zaten hukuktan başka bölüme gitmem dioduma.s

Ben seni görüyorumdur ömrüm orda geçiyor kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Yeditepe pdr'de burslu okuyorum.Hedefim İstanbul'da pdr okumaktı ve hedefime ulaştım opuyorumnanaktan

hım...bende bu yıl mezun oldum arkadsalr sımdı 2yılılk tercıh yapma ıstıyorum eger yerlesırsem seneye tekrar gırıp psıkolojı ıstıyorum okulu bırakıp tutturusam eger o bolume gecmek ısıtoyom eger kazanısam seneye 1yıl bosa okumus olcam ama eger tuttrumasam 2yıllıgı btırmeyı dusunuyorum off çok zor valla bunlarla uğrasmak Allh herkse kolaylık versın:2: sız nasıl geldınız buralara tek sefeedemı bıras anltrmısınz

Ben seni görüyorumdur ömrüm orda geçiyor kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Yeditepe pdr'de burslu okuyorum.Hedefim İstanbul'da pdr okumaktı ve hedefime ulaştım opuyorumnanaktan

Hadi ya km bilir blki görmüşüzdür birbrmiziyerimseniben tek numaralıyım bu arada sabah 9da başlıo yani derslerm. Okuluma bu sene geleck olan varsa her türlü konuda yardmcı olablrm.

Uludağ Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği okuyorum, 4.sınıftayım mezun olduğumda atanırsam öğretmenlik yapacağım

müstakbel meslektaşıma bi merhaba diyeyim dedim a.s.

Hadi ya km bilir blki görmüşüzdür birbrmiziyerimseniben tek numaralıyım bu arada sabah 9da başlıo yani derslerm. Okuluma bu sene geleck olan varsa her türlü konuda yardmcı olablrm.
Aaa ben çiftlere ve 2. öğretimlere geliyorum mirmirmirmir
Benim birkaç arkadaşım gelecek gibi bu sene oraya, umarım gelirler ya kaydirigubbakcemile2

kocaeli üniversitesinde ingilizce öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim inş. mezun olursam öğretmenlik yapıcaammkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

Celal bayar ünivesitesinde maliye okuyorum.
Valla meslek olarak çok geniş tercihler var ama ilk hedefim mali müşavirlik tabikiii :)
keşke olabilsekte adli hakim olabilsekk kimbilirr şanss belkide bi hırs gelir oluruzzz

hacettepe uluslararası ilişkiler okuyorum 2 ye geçeceğim, dış işlerine girmek istiyorum ama okulda da kalabilirim iyi olur yani.

bende selçuk uluslararası ilişkiler belki bi şans dışişleri bakanlığına girebilirim (pek mümkün deil ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…