Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seni görüyorumdur ömrüm orda geçiyor kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinniİstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim. 2.sınıfa geçtim bu yıl. Hakimlik savcılık değil de avukatlık düşünüyorum. Bakalım daha düşüncem değişir ama yerimseniben Memnunum bölümümden de zaten hukuktan başka bölüme gitmem dioduma.s
Ben seni görüyorumdur ömrüm orda geçiyor kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Yeditepe pdr'de burslu okuyorum.Hedefim İstanbul'da pdr okumaktı ve hedefime ulaştım opuyorumnanaktan
İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim. 2.sınıfa geçtim bu yıl. Hakimlik savcılık değil de avukatlık düşünüyorum. Bakalım daha düşüncem değişir ama yerimseniben Memnunum bölümümden de zaten hukuktan başka bölüme gitmem dioduma.s
müstakbel meslektaşıma bi merhaba diyeyim dedim a.s.
Aaa ben çiftlere ve 2. öğretimlere geliyorum mirmirmirmirHadi ya km bilir blki görmüşüzdür birbrmiziyerimseniben tek numaralıyım bu arada sabah 9da başlıo yani derslerm. Okuluma bu sene geleck olan varsa her türlü konuda yardmcı olablrm.
Aaa ben çiftlere ve 2. öğretimlere geliyorum mirmirmirmir
Benim birkaç arkadaşım gelecek gibi bu sene oraya, umarım gelirler ya kaydirigubbakcemile2