okursanız sevinirim

benim ablam eski eşimin önünde tangalı bikinileriyle popom çok mu büyük yaaa falan diye geçiyordu sonra banyodan çıkınca resmen kıçı açık havlularla ay sen burdamıydın yaa pardon diyp süzüle süzüle orada duruyordu, sürekli konuşurken tatlım canım ay seni manyak falan diye konuşuyordu, bende birgün arkasından eski eşim geliyor zannedip eğildi önüme doğru poposuna şaplak attım ay enişte yapma dedi döndü beni gördü dedim kızım senin olmayan beynini dağıtırım ayağını denk al uza şurdan dedim o gün bu gündür bişi yapmıyor :KK70: benden tavsiye eşiniz böyle şeyler sezmiyorsa sizde sezdirmeyin ona hal ve haraketlerine iyice çaktırmadan dikkat edin biraz samimi gibi geldi ama bir zarar görecek şekilde değil bence ama yinede iki kişi birden fark edebilmişse bi göz önünde olmalı bence

Aklim hayalim almiyor inanin boyle tuhafliklari.

Ama bilmiyorum, durduk yere boyle bir supheye girmemissindir herhalde. Aralarinda birsey gecmemistir belki, ama inceden inceye ablan belki esine karsi bos degildir? Ablandan ziyade esini uyar, ablanla muhattap olmamasini, samimiyetten uzak durmasini soyle. Esin yuz vermezse ablanda kendiliginden kendine ceki duzen verir belki?

Allah ocaklardan irak etsin.

Bence yanlis anliyorsun... cok cirkin bir düsünce. Hani ortada birsey olsa ... ama yok ki? gayet normal bir davranis.

canım ne yazıkki boyle kızlar var yani anlattiginiz kadarıyla tahmin ediyorum ki ablaniz bir erkeğe ihtiyaç duyuyor yani siz evlisiniz ondan farklı şeyler yaşıyorsunuz bunun farkında atiyorum siz esinizle ayrı olduğunuzda ona telde nereye gittiginizi faln syluyorsundr ki bu onemsenmektr ablanizda bunu ondan bekliyordur bnce ablaniza bir erkek ark bulun en kısa zamanda .ilgisi onun üzerine donucektr. tekrardan söylüyorum bu tarz kızlar var erkekler le ilgili olmak isteyen kızlar.bu ablaniz olur ark niz olur komşunuz olur herkes olabilir yani

selam arkadaşlar, uzun zamandır kadınlar kulubünü takip ediyorum ama üye olmak şimdi nasipmiş. uzun zamandan beri kafamı kurcalayan bir konu var, konu ablam. Ablasıyla ilgili bir arkadaş daha önce konu açmış oradan cesaret alarak bende konu açmaya karar verdim.

Belki ben yanlış anlıyorumdur. Ben mi kötü düşünüyorum bilemediğim için sizlere soruyorum, yorumlarınız benim için önemli. ben evleneli bir sene oldu. eşim polis memuru. aileme yakın bir ilde oturuyorum. ablam sık sık bulunduğum şehre gelir ve bizde kalır. Neyse fazla uzatmayayım ablam eşime biraz fazla samimi sanki. hatta en büyük ablamın dahi dikkatini çekmişti. zaten en büyük ablam beni uyardıktan sonra küçük ablamın hareketleri dikkatimi çekti.

örnek vereyim mesela. eşimle birlikte annemlere gittiğimizde tabi ablamda orada oluyor haliyle. eşimin bileğinden tutup zorla yemek yedirmeye çalışması, eşime sürekli kendini övmesi (ablam genelde hoşlandığı insanlara karşı kendini över.) bazı oturuşlarına dikkat etmemesi, mesela bir gün ablam adet olmuştu. eşim bir kaç adım arkasındaydı ve ablam eşimin arkasında olduğunu biliyordu,sanki eşime duyurmak istercesine ben adet oldum dedi. bende ters baktım ablama sessiz ol diye. Büyük ablamın dedğine göre eşimi uğurlamaya giderken ablam, eşim, büyük ablam gitmişlerdi terminale.ben amcama gittiğim için eşim beni kapıda gördü o gün ben gitmedim terminale. neyse işte o gün terminalde ablam şu tarz bir laf kullanmış "enişte bir daha gel ben seni çok seviyorum" tarzında konuşmuş.

meseala bugünkü olayı anlatayım. ben eşimin telefonundan ablamı aradım. bana dediği şey şu " enişteme söyle ben şuraya şuraya gittim" falan dedi. yani sanki malumat verir gibi.

arkadaşlar bakın aklıma gelmiyor diğerleri. zaten benim dikkatimi büyük ablam çekti. belki ben yanlış anlıyorumdur ablamın samimiyetini. dedğim gibi belki bunlarda bir şey yoktur. okuduğunuz için tşk ederim.

Cnm sen fesat asla degilsin eşinide seviyorsun anladıqım kadarıyla ablani tanimadgm icin net knusmak istemiyorum ama buyk ablanında dkkatini cekmisse biraz daha izlenimde bulun derim tabi o kisilik meselesi bu zamanda abla dahi kimseye guwen olmuyor bnm esımle ablalarimda cok samimi şakalaşırlar falan ama bn ablalrmdan eminim ve eşimdn sn byle düsûnmüşsen mutlaka vardir aklnda bisey dedgm gbi 1 hafta kadar daha iyi bi gzlem yap ablanin niyeti kötü olmayadabilir günahna grmekte olmaz :-\

yanlış anlıyor olabilirmisin ki acaba?
belki gayet normaldir.

şüpheniz varsa biraz mesafe koyun yeter.benim de ablam var hiç aklıma gelmez böyle bi şey.hatta eşimle samimi oluşları hoşuma bile gidiyor.daha bir aile gibi oluyoruz sanki.ama dediğim gibi burada bir sürü abuk sabuk şeyler okuyoruz hayrete düşüyoruz.o nedenle sen bir kadın ve gözlemci olarak daha iyi anlarsın.şüpheleniyorsan fazla görüşme bu aralar.

ablam yok iki kardeşim var. eşimde utangaçtır. Dünya bu olmuyor değil. Ama asla asla kondurmam. dünyada bir sizin kocanız mı var? yada bir sizin ablanız mı? eskilerde olurmuş. insanlar aynı köyde anca 3 5 kişiyi gördiğinden aklıda fikride oynaşta olduğundan ablaya enişteye denk gelirmiş. şimdiki devir öyle deil. VAlla o konuyu bende okudum. sonra ne oldu bilmiyorum. ama o bayanınla senin ki çok farklı. kardeşim enişte seni çok seviyorum dese ben bişeyden şüphelenmem asla. ablanada ayrıca kızdım insan kardeşlerini arasını bozcak şey söyler mi? söylicekse onu ablana demeli sana değil. kalbini ferah tut. senin ki sadece hüsnü kuruntu

geçen ay gittiğim kuaför salonundaki kız eşine boşanma davası açmış sebebini duyduğumda şok oldum "görümcesi ve eşini yatak odasında basmış" yani abi kardeş tövbe bismillah! bunu duymasaydım ablanız anaç bi kişiliğe sahiptir ondan yapıyodur dicem ama bilmiyorum valla zaman çoooookkkk değişti
töbeler olsun,bu nasıl iş yahu......... şok oldum

Benim erkek arkadaşım da kardeşimi çok sever sürekli sorar çok iyi anlaşırlar. Yanısıra ben de onun erkek arkadaşını çok severim kuzkardeşimle yanıma geldiklerinde her ikisine de çok tatlı çok güzel göründüklerini söylerim. Keza babamla teyzem de oldukça iyi anlaşır bazı durumlarda babam teyzemi öyle yapma abla vs vs uyarır... Bence öyle şeyler düşünmeyin...

çok samimi olduğum bir arkadaşımın kız kardeşi eniştesine kaçtı....evet evt resmen kaçtı....ikisininde boyunca çocukları var...uzun yıllardır ilişki yaşamışlar çözüm bulamayınca da kaçmışlar....bütün aile bunları dışladı....kardeşler konuşmuyorlar....fakat çocukları görüşüyor....artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor....enişte yabancı sonuçta....usturuplu davranılmalı....sizin konunuza gelince... ablanızın da dikkatını çektiğine göre az yada çok bence bir şeyler var....Allah ıslah etsin....

arkadaşlar çok sağolun yorumlarınız için. ben ablamla eşimin anlaşmasına çok sevinen biriydim, muhabbet ettikleri zaman çok hoşuma giderdi inanın bana, kahkahaları falan gerçekten sevinirdim. benim sadece demek istedğim yani biraz rahat davranıyor olması ve benden daha çok ilgileniyor, ben sadece konuşma tarzında olsun oturup kalkmada olsun birazcık mesafe olmasını isterdim. ama ablamı uyaramam ki. çünkü ablamı gerçekten seviyorum benim zor zamanlarımda hep yanımdaydı.
ben kesinlikle muhabbet etmelerine falan karşı biri değilim. sadece dediğim gibi biraz daha dikkat etse, yani abimin yanında oturmasına dikkat eder, konuşmasına falan işte dikkat eder. aynı şeyi eşime karşıda yapmasını isterim.

sadece rahat davranıyor ama karşıdaki erkek sonuçta belki ablamı yanlış anlar, ve bu durum daha zoruma gider. o yüzden eşimi biraz uyardım. azıcık mesafeli ol dedim. ablam çok iyi niyetli biri dedim. seni abi kardeş gibi görüyor ama insanlar yanlış anlayabilir dedim. o yüzden sen biraz mesafe koyarsan ablamda zaten mesafe koyar dedim. eşimde haklısın dedi. şimdilik konu kapandı. . ama yorumlarınız için teşekkür ederim

benim ablam eski eşimin önünde tangalı bikinileriyle popom çok mu büyük yaaa falan diye geçiyordu sonra banyodan çıkınca resmen kıçı açık havlularla ay sen burdamıydın yaa pardon diyp süzüle süzüle orada duruyordu, sürekli konuşurken tatlım canım ay seni manyak falan diye konuşuyordu, bende birgün arkasından eski eşim geliyor zannedip eğildi önüme doğru poposuna şaplak attım ay enişte yapma dedi döndü beni gördü dedim kızım senin olmayan beynini dağıtırım ayağını denk al uza şurdan dedim o gün bu gündür bişi yapmıyor :KK70: benden tavsiye eşiniz böyle şeyler sezmiyorsa sizde sezdirmeyin ona hal ve haraketlerine iyice çaktırmadan dikkat edin biraz samimi gibi geldi ama bir zarar görecek şekilde değil bence ama yinede iki kişi birden fark edebilmişse bi göz önünde olmalı bence
ŞOK OLDUM :KK57::KK57::KK57:

tanga olayını hala çözemedim çok afedersin.
eşin napıyordu bu durumda?

aman boşadım şimdi isterse alsın çokta umurumda :KK70: ama benim ablamın ruhsal bi sıkıntı bence bu durumu bütün millet peşinde koşar hoş güzel alımlı benim gibi şişko falanda değil ama o illa benim elimde olanı ister olay bu. aha bak boşandım adamı aramıyor bile :KK70:

valla oda salakmısın sen falan diyordu yani :KK70:ablamında hoşuna gidiyordu :KK70: ay ne bilim nasıl saçma bir durummuş ya :KK70:
nasıl katlanıyordun ?
ya ne bileyim okurken bi an eşimi düşündüm de..
allahım sakınsın.

aman boşadım şimdi isterse alsın çokta umurumda :KK70: ama benim ablamın ruhsal bi sıkıntı bence bu durumu bütün millet peşinde koşar hoş güzel alımlı benim gibi şişko falanda değil ama o illa benim elimde olanı ister olay bu. aha bak boşandım adamı aramıyor bile :KK70:
ablanız evli değil mi?
yani aklım almıyor.

X