arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim. ben çok net anlatamadım aslında. yazıya dökülünce tam anlatılamıyor. mesela büyük ablamın eşi yani eniştemle bende çok muhabbet ederim şakalaşırız hatta yeri gelir tartışırız bile. ama arada bir mesafe var. bir çizgi var. eniştem olduğu zaman giyimime dikkat ederim oturmama kalkmama. hatta abimin yanında bile öyledir bu durum. birde bazı şeyleri görmek gerekiyor o anı yaşamak hissi yaşamak gerekiyor. kelimelere dökünce pek bir anlamı olmuyor hatta saçma duruyor. o yüzden beni yargılamanıza kızamıyorum.
ben evlililğim ilk başlarında çalışıyordum. ablam bir buçuk aylıkken bile gelip bir hafta kalıp gidiyordu. bazı davranışları saçma geliyordu bana ama sadece saçma geliyordu aklıma bir şey gelmiyordu. hatta ablam ve eşim evde kalıp ben işe bile gidiyordum. kötü bir şey asla gelmiyordu aklıma.. diğer ablam uyarınca dikkat etmeye başladım sadece. dün yazamadım kusura bakmayın. biraz fazla laubali sanırım ablam iyice düşününce. adet olayına gelince kesinlikle duyurmak amaçlı olduğunu biliyorum. ablam biliyordu çünkü arkasında olduğunu. bu kısımda beni yargılamayın.
ablam biraz rahat sanırım bu sonuca ulaştım