okursanız sevinirim

Kim ne derse desin yok çok ayıp yok kötü kalplisin ... Birşey vuku bulduktan sonra acısı katlanılmaz temizlemesi imkansız olur. Siz birşey hissettiyseniz ablanızın tavrında temkinli olun . Hayatta ensest diye birşey varsa enişte baldız hiç garip değil. Ablanıza ayar verin tavırlarını bi düzene soksun fakat eşinize çaktırmayın derim.

Sacmalama bu konusmalarda ben ters bisi goremedim ayrica insan enistesini insan olarakta sevemezmi... ne var gene gel demesinde... bu kadar her seye kotu bakmayin karsinizdaki ablaniz ya... 3 enistem var hepsinide cok severim hee bi tanesi bam baska cok severim abim gibi babam gibi ama bir kerede ablamin bunlara dikkat ettigini gormedim onlarda benim esimi cok severler ne var bunda... bazi seyleri cok abartmayin diger ablanizinda buna neden dikkat edip size soylemesinede bir anlam veremedim arkadas kusura bakma... bize terss...

Üç tane eniştem var hiçbirinin kolundan çekip yemek yedirmedim çok seviyorum seni enişte bi daha gel demedim adet oldugumu söylemedim saygı cercevesinde Samim oldum ayrıca bu abla enişte vakası hiç yok degil var yani inş degildir sizinki böyle bişey

Bir insan kolay kolay ablasıyla kocasını böyle düşünemez asla. İlla ki birşey görmüşsünüzdür, hissetmişsinizdir. Bunlar olan şeyler daha neler neler duyuluyor hayatta. Siz temkinli olun yine de bence...

bence eşinize zaten mesafeli ol demişsiniz bir kadın böyle ciddi bir durumu hissediyorsa ki iki kadın hissetmiş genelde yanılmaz hislerinde eşiniz mesafeli olsun yavas yavas zaten o mesafeyi ablanızda korumak zorunda kalır

Bencede gereksiz samimiyet.
Bu baldiz eniste olaylari var illaki siz dikkat edin banada normal gelmedi.

sizce normal mi bunlar, ben bunu anlamaya çalışıyorum. bugün eşime biraz mesafeli ol dedim. abimle babam iyi karşılamaz dedim. eşimin bana dedği şey aynen şu" ablan kendisi samimi olmaya çalışıyor, benim yaptığım bir şey yok" dedi

Ablanızı uyarın sandığınız gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum ama yine de bu tarz laubali davranışlar hoş değil ...

Abla da olsa kardeş de olsa abi de olsa samimiyet dozu ayarlanmalı. Sonuçta eniştesini çok sevsede insan biraz ayar bilmeli. Şimdi sizin gözünüze batıyosa ilerde boyutları değişir samimiyetin daha çok sinirlenirsiniz. Eşinizede belli etmeseydiniz kardeşinizi kötü bilmeseydi.

Ablanız gozunuze sokmus olabılır ama bende kotu nıyet gormedım ablanızın bu davranıslarında.Hıssettıgınız bısey yada bızımle paylasmadıgınız baska bı detay mı var acaba.

Benimde eniştem var.gecen hafta ablam iş seyahatine gitti bizde bara eğlenmeye gittik sabah 5 e kadarda 2 miz eğlendik . Erkk arkadasım kıskanmaya kalktı konusturmadım bile lafı ağzına tıktım. Biz bi aileyiz, sizde oyle. Once içinizdeki duyguları temizleyin bence. Evet hayatta olmaz diyebilceimiz hiç bişey yoktur ama ailenizedr güvenmk zorundasınız boyle yasamak cok zor.

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim. ben çok net anlatamadım aslında. yazıya dökülünce tam anlatılamıyor. mesela büyük ablamın eşi yani eniştemle bende çok muhabbet ederim şakalaşırız hatta yeri gelir tartışırız bile. ama arada bir mesafe var. bir çizgi var. eniştem olduğu zaman giyimime dikkat ederim oturmama kalkmama. hatta abimin yanında bile öyledir bu durum. birde bazı şeyleri görmek gerekiyor o anı yaşamak hissi yaşamak gerekiyor. kelimelere dökünce pek bir anlamı olmuyor hatta saçma duruyor. o yüzden beni yargılamanıza kızamıyorum.

ben evlililğim ilk başlarında çalışıyordum. ablam bir buçuk aylıkken bile gelip bir hafta kalıp gidiyordu. bazı davranışları saçma geliyordu bana ama sadece saçma geliyordu aklıma bir şey gelmiyordu. hatta ablam ve eşim evde kalıp ben işe bile gidiyordum. kötü bir şey asla gelmiyordu aklıma.. diğer ablam uyarınca dikkat etmeye başladım sadece. dün yazamadım kusura bakmayın. biraz fazla laubali sanırım ablam iyice düşününce. adet olayına gelince kesinlikle duyurmak amaçlı olduğunu biliyorum. ablam biliyordu çünkü arkasında olduğunu. bu kısımda beni yargılamayın.

ablam biraz rahat sanırım bu sonuca ulaştım

arkadaşlar yorumlarınız için tşk ederim. ben çok net anlatamadım aslında. yazıya dökülünce tam anlatılamıyor. mesela büyük ablamın eşi yani eniştemle bende çok muhabbet ederim şakalaşırız hatta yeri gelir tartışırız bile. ama arada bir mesafe var. bir çizgi var. eniştem olduğu zaman giyimime dikkat ederim oturmama kalkmama. hatta abimin yanında bile öyledir bu durum. birde bazı şeyleri görmek gerekiyor o anı yaşamak hissi yaşamak gerekiyor. kelimelere dökünce pek bir anlamı olmuyor hatta saçma duruyor. o yüzden beni yargılamanıza kızamıyorum.

ben evlililğim ilk başlarında çalışıyordum. ablam bir buçuk aylıkken bile gelip bir hafta kalıp gidiyordu. bazı davranışları saçma geliyordu bana ama sadece saçma geliyordu aklıma bir şey gelmiyordu. hatta ablam ve eşim evde kalıp ben işe bile gidiyordum. kötü bir şey asla gelmiyordu aklıma.. diğer ablam uyarınca dikkat etmeye başladım sadece. dün yazamadım kusura bakmayın. biraz fazla laubali sanırım ablam iyice düşününce. adet olayına gelince kesinlikle duyurmak amaçlı olduğunu biliyorum. ablam biliyordu çünkü arkasında olduğunu. bu kısımda beni yargılamayın.

ablam biraz rahat sanırım bu sonuca ulaştım
bence şüpheleniyorsan bir durum var demektir ablan bile farkında olmadan hoşlanıyor olabilir
seni mutsuz huzursuz etmek istemem ama ...bir çaresi bulunur umarım
çünkü gerçekten ben ne hissettiysem birisiyle ilgili tuhaf davranış yapan altından bişey çıkıyor
boşuna evham yapmıyorsanız tabi..stresli ve kaygılı durumlarınız yoksa şu aralar..

Kardeşte olsa abla da olsa farketmez iyi insan ya da kötü insan var bana göre bu hayatta .Benim benden 1 yaş küçük kızkardeşim var o kadar farklıyız ki çok severim ama ayrı takıldık hep zevkler hayata bakış açımız uyuşamadık hiç.Kuzenimle tam tersiyiz kardeşten de yakınız kuzenim kızkardeşimle de bekarken çok samimiydi evlendikten bir süre sonra kızkardeşimle araları açıldı şuan hiç görüşmüyorlar .Kaç kere sordum anlatmadılar en son kuzenim anlatırım ama ne olur olayı abartma tamam dedim .Kuzenimin eşinden önce uzun zaman sevgili olduğu deli gibi sevdiği bir çocuk vardı çok aşıktılar film olur hikayelerinden çocuk aşiret evlenmeleri mümkün deildi ölümle tehdit edildiler ağlayarak ayrıldılar falan .Aradan 3 yıl sonra eniştemle tanıştı tekrar aşık oldu evlendi .Benim kardeş birgün buna gidip demişki senin eski sevgilince facede konuşuorum işte benden hoşlandığını söylüyor kız diyorki yani en ufak bir sevgim yok emin ederim ama başından kaynar sular dökülmüş .Kızkardeşime lütfen evimden ve hayatımdan çık git adımı bile anma demiş ben senden artık herşeyi beklerim sana güvenim bitti demiş.Yani demek istediğim kardeşim bile olsa acımam bu tarz insanlara yazık dedim gözümden düştü kardeşim ine de can işte ona bişey olsa kimse benim kadar üzülemez :KK43:

Wallahi olmaz demeyin o kadar çok şeyler okuyoruz ediyoruz ki ben hiçbişeye olmaz gözüyle bakmıyorum. Hem zaten kim kardeşinden şüphelenmek onu suclamak ister ki yazacak duruma kadar gelmişsse belli ki hissettiği bişeyler var .Bence sizde terssleyin kafanıza yatmayan bir davranısı yanınızda yapınca anlasın. Yada gidip konusmak en mantıklısı. En azından eşinizin rahatsız oldugunu belli edin bari kimseyi kırmadan çözülmüş olur.

geçen ay gittiğim kuaför salonundaki kız eşine boşanma davası açmış sebebini duyduğumda şok oldum "görümcesi ve eşini yatak odasında basmış" yani abi kardeş tövbe bismillah! bunu duymasaydım ablanız anaç bi kişiliğe sahiptir ondan yapıyodur dicem ama bilmiyorum valla zaman çoooookkkk değişti

geçen ay gittiğim kuaför salonundaki kız eşine boşanma davası açmış sebebini duyduğumda şok oldum "görümcesi ve eşini yatak odasında basmış" yani abi kardeş tövbe bismillah! bunu duymasaydım ablanız anaç bi kişiliğe sahiptir ondan yapıyodur dicem ama bilmiyorum valla zaman çoooookkkk değişti
pardon ama oha yani o ne be hadi aldattın da be adam dünya da kadın mı kalmamış öz kardeşiyle daha neler duyucaz inanamıyorum

pardon ama oha yani o ne be hadi aldattın da be adam dünya da kadın mı kalmamış öz kardeşiyle daha neler duyucaz inanamıyorum

valla kuaförde baka kaldım kadının yüzüne resmen çökmüştü o kadar da güzel bi bayan halbuki ama allah kötü insanlarla karşılaştırmasın

X