okursanız sevinirim

Bir eşim ve ablam vakası daha diğerinin akıbetini öğrenememiştik.

Kardeş, abla da olsa haline hareketlerine dikkat etcek. Öyle bişey olmasa da. Rahatsız oldugunuzu belli edin. Eniştesine enişte gibi davransın .

İnsan ablasına nasıl böyle bir şey yakıştırabilir benim aklım almıyor.
Eşine bunu yakıştırıp, şüphelenip o insanla nasıl evli kalabilir bunu da aklım almıyor.
Ne biçim işler bunlar?

Hayatta olmaz diye bir şey yoktur ancak anlattıklarında kötü bir şey görmedim. İnsan olarak sevmiştir eşini. Ablan da rahat bir insansa ve eşini aileden görüyorsa adet oldum demekten çekinmeyebilir. Ben olsam söylemem gerçi. E herkes bir değil di mi? Arkadaş ortamında kalabalıkta söyleyeni de gördüm ben millete neyse onun kanından.

bak canim bir yillik evlisin esini.kiskaniyor olabilirmisin acaba? ablan enisteni insan olarak cok seviyordur.eger sen cok abartili buluyorsan fazla siki gorusmeyin.caninida cok sikarsa acik konus ablanla.bak abla de.ben senin art niyetli olmadigindan eminim ama biliyosun ben yeni evliyim kocami disi sinekten bile kiskanirim hatta senden bile de ve bir kahkaha atda olay buyumesinoda mesaji alsin

burda seni elestirmicem, insaniz akla herşey gelebilir.bence dikkat etmesi gerekir ben enişteme böyle davranmam gerekyok.her ilişkinin boyutu var.insan arkadaşına farklı eşine farklı davranır . yersiz tavirlari.ama içinde büyütüp dert etmemeye çalış .evlenir degisir mutlaka.

Ablanızla konuşuyorsunuz, eşinizle konuşuyorsunuz neden esas muhatap ablanızla konuşmuyorsunuz? Ablanıza ne gereği vardı demin sesli söylemenin adet olduğunu söylemekte demek bu kadar mı zor, hala konuyla bu olayın alakasını çözemesem de?

aklına ilk gelen doğrudur..anladın sen onu..
baldız baldan tatlıdır derler..diyorumki acaba ablanın üniformalılara karşı bir fantaaaazisi mi var?

Kalpler ne kadar kotu dusunur olmus..benim ablamda esimle yillardir cok samimiler...benim cok hosuma gidiyor bu durum.ablamada esimede guvenim sonsuz.ablamin kizi yegenimi esim kendi yegenlerinden ustun tutar.asiri baglilar birbirlerine..hep destek olurlar...adet oldum demesi tamamen bilmeyerek olmustur..enistesini gercekten sevdigi icin eniste diyodur...

Yok artık daha neler? Herhalde eşimi kıskanacağım son insan ablam olurdu. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler ve onlarında akıllarına düşürmeyin.

Kim olursa olsun insanların arasında belli mesafeler olmalı..bu benim hayat tarzımdır mesela..hele bu eniste baldız.iliskilerinin cok dikkatli olması gerektigini dusunuyorum.ablanızda esinizde uslubunda hatalı bana gore..enistenin yanında regl doneminden bahsetmek yada ben degil ablan samimi davranıyor demek dogru gelmedi bana..

Biraz celiskilibir durum ben esinede ablanada bi anlam veremedim.esine samimi olma ddgnde oyle sey olmz demesni beklerdm amao tam tersi ablan yanasiyor demis.gunahinada girmek istemem ama.sen biraz dha hareketlerne bak istersen.

herkes herşeyden dem vurmuş yok kötü kalpli olmuş yok yanlış anlamışsın olmuş adı üstü abla ağırlığı olmalı her ne kadar samimi olmak istesede üslup ve davranışına dikkat etmeli lalubali değil seviyeli samimiyet kursun ablan çok hatalı eniştesinin eli ağzı yokmuda ablanız yedirmeye çalışıyor çok yanlış hareketleri vardır daha başka eniştesine yemek yediriyorsa daha neler yapıyordur bilmiyorum artık ayrıca bir tek siz böyle düşünceye sahip olsaydınız belki abartıyorsunuz diyebilirdim ama diğer ablanızda aynı şeyi söylüyorsa bu oturup ciddi bir şekilde düşünmek gerekir basite alınacak bir konu değil

Sana 100% katiliyorm

Enişteyede tekrar gel ben seni çok seviyorum denmez bence onunla konuş yanındada annen olsun bu kadar yakınlık tehlikeli

Enişteyede tekrar gel ben seni çok seviyorum denmez bence onunla konuş yanındada annen olsun bu kadar yakınlık tehlikeli

bana anormal bişey gelmedi kuruntu yapıyosun bence. benim eşim de ablama sarılır fotoğraf çektirir böyle bişey olsa kalp krizi mi geçireceksin eşimin ablası yok ablamı o yüzden daha çok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…