- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
İnşallah öyledir abla hiç bişey olmasın istiyorum Allah isteyene versin
Yok yok ben ihtimal vermiyorum . Ama psikolojik refahınız için bundan sonra daha temkinli olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir abla hiç bişey olmasın istiyorum Allah isteyene versin
hayır korkmana gerek yok eger korkucak bir durumda hissedersen kendini yine yazarsın ama dedigim gibi icini rahatlatmak icin testi yap böyle bir seye kalkısacak kadar kücük oldugunu düsünmüyorum yine yasın vardır o yüzden kendin saglıklı düsünerek ilerle kötü düsünme psikolojini etkileme takıntı da yapmaTamam abla çok teşekkür ederim bazıları ihtimal vermiş ağladım resmen korkudan
Çok teşekkür ederim ablacım güzel kalbinden öpüyorumYok yok ben ihtimal vermiyorum . Ama psikolojik refahınız için bundan sonra daha temkinli olun
Reşit değilim henüz o yüzden tedirginim ve çok pişmanım gerçektenhayır korkmana gerek yok eger korkucak bir durumda hissedersen kendini yine yazarsın ama dedigim gibi icini rahatlatmak icin testi yap böyle bir seye kalkısacak kadar kücük oldugunu düsünmüyorum yine yasın vardır o yüzden kendin saglıklı düsünerek ilerle kötü düsünme psikolojini etkileme takıntı da yapma
sevgilinle yaptınız dimi eger sevgilin ile yaptıysan ayrılma gibi bir durum var mıReşit değilim henüz o yüzden tedirginim ve çok pişmanım gerçekten
Ayrılmadık abla hâlâ beraberizsevgilinle yaptınız dimi eger sevgilin ile yaptıysan ayrılma gibi bir durum var mı
Niye kisevgilinle yaptınız dimi eger sevgilin ile yaptıysan ayrılma gibi bir durum var mı
tamam güzelim sevgilinde illa sana destek veriyordur vermeye calısıyordur böyle bir durumda kendini kötü hissetme bir daha da pisman olcagın hic bir seyi yapma eger sevgiline güveniyorsan o sekilde ilerle ikiniz icinde en saglıklısı buAyrılmadık abla hâlâ beraberiz
Yaklaşık bir ay önce partnerim ile bende iç çamaşırı varken onda yokken sürtünme oldu boşalma olmadı ama zevk suyundan ıslanmış olabilir mi bilmiyorum sonrasında aşırı şekilde beyaz kati akıntım oldu adetim 2 gün gecikmeli oldu 6 gün sürdü yoğunluğu aynı ve pıhtıliydi bugün bitti ama belim çok fazla ağrıyor ve karnım da hafif batma var biraz da baş dönmesi var. Doktor sitesinde bir tane doktora sordum böyle bir şeyin az da olsa ihtimalinin olduğunu söyledi. Burada adet olduğu halde iku üç kez adet olanlsri okudum ve korktum acaba hamilelik söz konusu olabilir mi
Güveniyorum abla ama bidaha yok zaten şunu bı atlatsamtamam güzelim sevgilinde illa sana destek veriyordur vermeye calısıyordur böyle bir durumda kendini kötü hissetme bir daha da pisman olcagın hic bir seyi yapma eger sevgiline güveniyorsan o sekilde ilerle ikiniz icinde en saglıklısı bu
Ben de bu ay cinsel ilişki yaşadım hem de korunmasız. Cinsel ilişkiyle hamile kalındığını bilmiyordum. Yumurtlama zamanıma denk geldi. Şimdi adetime üç dört gün var. Adet sancılarım önden başladı. Ama adet olacağıma eminim. Acaba hamile kalmış miyimdir? İnternette hamileyken de adet görülür yazıyor.Yaklaşık bir ay önce partnerim ile bende iç çamaşırı varken onda yokken sürtünme oldu boşalma olmadı ama zevk suyundan ıslanmış olabilir mi bilmiyorum sonrasında aşırı şekilde beyaz kati akıntım oldu adetim 2 gün gecikmeli oldu 6 gün sürdü yoğunluğu aynı ve pıhtıliydi bugün bitti ama belim çok fazla ağrıyor ve karnım da hafif batma var biraz da baş dönmesi var. Doktor sitesinde bir tane doktora sordum böyle bir şeyin az da olsa ihtimalinin olduğunu söyledi. Burada adet olduğu halde iku üç kez adet olanlsri okudum ve korktum acaba hamilelik söz konusu olabilir mi
genelde böyle durumlarda erkeklerin cogu kacıyor baya okudum böyle sey ondan sordumNiye ki
Eğer sen boşalmadıysan senin akıntın olabilir o, ihtimal varsa erken testler var. Ya da kan testi verebilirsin. Özel bir hastaneye gidipYaklaşık bir ay önce partnerim ile bende iç çamaşırı varken onda yokken sürtünme oldu boşalma olmadı ama zevk suyundan ıslanmış olabilir mi bilmiyorum sonrasında aşırı şekilde beyaz kati akıntım oldu adetim 2 gün gecikmeli oldu 6 gün sürdü yoğunluğu aynı ve pıhtıliydi bugün bitti ama belim çok fazla ağrıyor ve karnım da hafif batma var biraz da baş dönmesi var. Doktor sitesinde bir tane doktora sordum böyle bir şeyin az da olsa ihtimalinin olduğunu söyledi. Burada adet olduğu halde iku üç kez adet olanlsri okudum ve korktum acaba hamilelik söz konusu olabilir mi
Hahaha bahsettigim kisi bu muymuş kafadan 3 5 aydir şüphe duyuyor kendinden kız doguma bisey kalmadi artik senin karnin falan sismedimiYa bu kız her ay üç beş defa aynı konuyu açıyor. Bilginiz olsun da.
Her ay mı? Kızım madem kafayı yiyorsun niye her ay sürtünüyorsun? Tabii ki şikayet edeceğim, bu konunu da kapatacaklar. Sen de tut kendini sürtünme artık.Şikayet etmeyin lütfen burdsn başka rahatlayamiyorum kafayı yiyecek gibi oluyorjm