Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşçılık okuyorum, ama hala daha mesleğe atılamadım. 20 yaşındayım benim yaşıtlarım mesleklerindeler ilerlemisler bu işte. Ben ise hala sıfırdayim, ne yaparım kendimi okurken nasıl gelistiririm
Aşçılık okuyorum, ama hala daha mesleğe atılamadım. 20 yaşındayım benim yaşıtlarım mesleklerindeler ilerlemisler bu işte. Ben ise hala sıfırdayim, ne yaparım kendimi okurken nasıl gelistiririm
Aşçılıkta ilerlemek istiyorsan part time aşçı yardımcılığı gibi bir iş ayarlayabilirsin. Kültürel anlamda dersen de üniversitenin kaynaklarından kulüplerinden yararlanabilirsin.
Aşçılığı nasıl kazandın? Meslek lisesinde aşçılık bölümü mezunuysan zaten temelinin olması lazım. Çoğu kişi bu şekilde giriyor. Sıfırdan aşçılık bölümü okuyorsan işin zor. Özel sektörde bol tecrübe kazanman lazım.
Aşçılığı nasıl kazandın? Meslek lisesinde aşçılık bölümü mezunuysan zaten temelinin olması lazım. Çoğu kişi bu şekilde giriyor. Sıfırdan aşçılık bölümü okuyorsan işin zor. Özel sektörde bol tecrübe kazanman lazım.