• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okurken isteme, nişan..

bilinmeyenkullanici

B:95 G:56.1 H:51
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
9.845
20.001
248
Arkadaşlar erkek arkadaşımla çok uzun zamandır beraberiz. Işi nedeniyle artık aynı ilde değiliz hatta izne gelmesi de imkansız yani görüşemiyoruz. Benim oraya yanına gelmemi istiyor arada bir. Bu da mümkün değil aileme ne derim diye. Sözlenmeyi konuştuk ben oraya gidip geleyim diye ailem sıcak bakmıyor okulum bitmediği için. Daha ailemi ikna edememişken benimki nişan da yaparız yaz olmadan da baharda düğün yaparız diyor. Iş olayı her zaman böyle olacak çünkü. Benim okul da bitecek yani birkaç ders kalıyor işe girmeme engel oluşturmuyor. Ama ani gelişen bu konuşmalar beni epey ürküttü. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım aileme ne demeliyim bilemiyorum. Ailesi de beni pek istemiyor, son dönemde kilo da aldım epey karşılaşmak şu an çok korkutuyor beni. Çıkmaza girdim resmen.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla çok uzun zamandır beraberiz. Işi nedeniyle artık aynı ilde değiliz hatta izne gelmesi de imkansız yani görüşemiyoruz. Benim oraya yanına gelmemi istiyor arada bir. Bu da mümkün değil aileme ne derim ve nerde kalırım diye. Sözlenmeyi konuştuk ben oraya gidip geleyim diye ailem sıcak bakmıyor okulum bitmediği için. Daha ailemi ikna edememişken benimki nişan da yaparız yaz olmadan da baharda düğün yaparız diyor. Iş olayı her zaman böyle olacak çünkü. Benim okul da bitecek yani birkaç ders kalıyor işe girmeme engel oluşturmuyor. Ama ani gelişen bu konuşmalar beni epey ürküttü. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım aileme ne demeliyim bilemiyorum. Ailesi de beni pek istemiyor, son dönemde kilo da aldım epey karşılaşmak şu an çok korkutuyor beni. Çıkmaza girdim resmen.

Okul bitmeden iş güç netleştirmeden evlilik düşünmeyin derim. Yaza nişan olursa düğünü de çok geciktirmezler. O gelsin arada, bir süre idare edin.

Kilo için de yediklerinize dikkat edin, gerekirse diyetisyene gidin verin kiloları.

Arada da gelemiyor malesef. Mesela şimdi gelecek sonra Şubat Mart gibi gelecek. Öyle 1 ay 2 ay gibi kısa zamanlar değil. En son martta görüştük o da çok kısa bir süreydi.

Ani gelişen işte bu söz diye konuştuk nişan oldu düğün oldu konuşma ilerledi. Tabi ki her zaman evleneceğiz diye konuştuk ama bunlar çok ani geldi ve ürküttü beni.

Yaşınız kaç? Bence çok acele getiriliyor gibi, oturup düşünmeniz gerekir hani görüşmek için sözlenmeyi düşünürken birden evlenme fikri abartılı geldi.

Arkadaşlar erkek arkadaşımla çok uzun zamandır beraberiz. Işi nedeniyle artık aynı ilde değiliz hatta izne gelmesi de imkansız yani görüşemiyoruz. Benim oraya yanına gelmemi istiyor arada bir. Bu da mümkün değil aileme ne derim diye. Sözlenmeyi konuştuk ben oraya gidip geleyim diye ailem sıcak bakmıyor okulum bitmediği için. Daha ailemi ikna edememişken benimki nişan da yaparız yaz olmadan da baharda düğün yaparız diyor. Iş olayı her zaman böyle olacak çünkü. Benim okul da bitecek yani birkaç ders kalıyor işe girmeme engel oluşturmuyor. Ama ani gelişen bu konuşmalar beni epey ürküttü. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım aileme ne demeliyim bilemiyorum. Ailesi de beni pek istemiyor, son dönemde kilo da aldım epey karşılaşmak şu an çok korkutuyor beni. Çıkmaza girdim resmen.
Kiloların takılma bence sevgi aşk fiziken olmamalı ben yeni kilo vermiş biriyim yıllarca savaştım şimdi verdim diye değişen insanları hep sildim sende böyle düşün fiziken değil ruhen sevilmeli insan ailene gel,ince küçüksen endişeleniyo olabilirler gayet normal okuyan birinin adım atması demek derslerinde kalacağı ve ilerleyemeyeceği anlamına geliyor aileler için annen bu durumda anlayışlıysa yardımcı olabilir.

Kiloların takılma bence sevgi aşk fiziken olmamalı ben yeni kilo vermiş biriyim yıllarca savaştım şimdi verdim diye değişen insanları hep sildim sende böyle düşün fiziken değil ruhen sevilmeli insan ailene gel,ince küçüksen endişeleniyo olabilirler gayet normal okuyan birinin adım atması demek derslerinde kalacağı ve ilerleyemeyeceği anlamına geliyor aileler için annen bu durumda anlayışlıysa yardımcı olabilir.

Erkek arkadaşım bunca senedir kilomla ilgili hiç rahatsızlık duymadı ben duyduğumda da kızdı bana. Ama kendi ailesi böyle anlayışlı olmayabilir. Daha önceden de gördüler beni ama görmek başka gelin olarak almak başka.
Şöyle bir durum var okulu bitirmem için motivasyonum yok ve uzuyor bu yüzden. Böyle bir şey olursa en azından motive olur önümü görmüş olurum diye düşünüyorum. Ama düşünce işte bunlar..

Back