Ben Sabahattin Ali yi "Kuyucaklı Yusuf" la tanıdım ve anlatımını çok beğendim ..Mesela Dostoyevski yi de beğenerek okurum.,herhalde zevkler kişiden kişiye değişiyor ,mesela bir tanıdığımda hikaye,romanları hiç s evmiyormuş onun yerine kişisel gelişim kitapları daha ilgisini çekiyormuş ki onlardan da ben sıkılyorum yani biraz ama sürekli onları okuyamam.Beni o kadar sarmadı. Kelimelerin anlamını mı öğreneyim hikayeye mi odaklanayım bilemedim.
Kaba bir tabir olacak ama çok ağdalaştırılmış anlatım tarzını beğenmiyorum. Ya da çok eski kelimeler olan kitapları. Mesela Zülfi LİVANELİ'nin anlatımına bayılırım. Ben de roman pek sevmem. Ama onun yazdığı her kitabı okurum. Biyografiye bayılırım. Ya da Felsefe tarzını severim.Ben Sabahattin Ali yi "Kuyucaklı Yusuf" la tanıdım ve anlatımını çok beğendim ..Mesela Dostoyevski yi de beğenerek okurum.,herhalde zevkler kişiden kişiye değişiyor ,mesela bir tanıdığımda hikaye,romanları hiç s evmiyormuş onun yerine kişisel gelişim kitapları daha ilgisini çekiyormuş ki onlardan da ben sıkılyorum yani biraz ama sürekli onları okuyamam.
Kardeşimin Hikayesini okudunuz mu ? Zülfü Livaneli yi pek okumazdım ama bu kitabı da tavsiye ederim .Kaba bir tabir olacak ama çok ağdalaştırılmış anlatım tarzını beğenmiyorum. Ya da çok eski kelimeler olan kitapları. Mesela Zülfi LİVANELİ'nin anlatımına bayılırım. Ben de roman pek sevmem. Ama onun yazdığı her kitabı okurum. Biyografiye bayılırım. Ya da Felsefe tarzını severim.
Bir tek o kaldı. Ben SERENAD ve LEYLA'NIN EVİ'ne bayılmıştım.Kardeşimin Hikayesini okudunuz mu ? Zülfü Livaneli yi pek okumazdım ama bu kitabı da tavsiye ederim .
James Dashner - Mazze Runner ilk kitabi
aaa ben filmini izlemiştim kitabı da mı varmış :) bilsem izlemezdim
evet 3 kitapli bir seri bende önce filmini izledim ama gerci ben hep böyle yapiyorum sorun degil pek benim icin daha yeni basladim iki üc sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?