Okumakta Olduğunuz Kitap?

Beni o kadar sarmadı. Kelimelerin anlamını mı öğreneyim hikayeye mi odaklanayım bilemedim.
Ben Sabahattin Ali yi "Kuyucaklı Yusuf" la tanıdım ve anlatımını çok beğendim ..Mesela Dostoyevski yi de beğenerek okurum.,herhalde zevkler kişiden kişiye değişiyor ,mesela bir tanıdığımda hikaye,romanları hiç s evmiyormuş onun yerine kişisel gelişim kitapları daha ilgisini çekiyormuş ki onlardan da ben sıkılyorum yani biraz ama sürekli onları okuyamam.

Kaba bir tabir olacak ama çok ağdalaştırılmış anlatım tarzını beğenmiyorum. Ya da çok eski kelimeler olan kitapları. Mesela Zülfi LİVANELİ'nin anlatımına bayılırım. Ben de roman pek sevmem. Ama onun yazdığı her kitabı okurum. Biyografiye bayılırım. Ya da Felsefe tarzını severim.

Kardeşimin Hikayesini okudunuz mu ? Zülfü Livaneli yi pek okumazdım ama bu kitabı da tavsiye ederim .

Bir psikiyatristin gizi defteri'ne basladim simdi de. Zaten benim derdim baslayip devamini getirememek, sonra da birakmak. Bir turlu kitap okuyamiyorum ya, icimde uktedir. Daha da bir suru yeni kitap aldim. Koklayip duruyorum, ama okuyamiyorum. Bakalim bunu okuyabilecek miyim...

evet 3 kitapli bir seri bende önce filmini izledim ama gerci ben hep böyle yapiyorum sorun degil pek benim icin daha yeni basladim iki üc sayfa

çok teşekkür ederim bende okunacaklar listeme ekleyeyim bu seriyi o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…