• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Filmini izlemiştim müzikleri harikaydıı :)

bende merakla kitabın bitmesini bekliyorum peki filmede ki erotizm oranı nedir çünkü oğlumla izlemeyi düşündüm kitabın başında ama ilerledikçe şimdi bu konuda endişeliyim açıkçası, filmde bu konu üzerine ağırlık verilmiş midir acaba?

bende merakla kitabın bitmesini bekliyorum peki filmede ki erotizm oranı nedir çünkü oğlumla izlemeyi düşündüm kitabın başında ama ilerledikçe şimdi bu konuda endişeliyim açıkçası, filmde bu konu üzerine ağırlık verilmiş midir acaba?
hımm hatırladığım kadarıyla bir iki yerde çıplaklık ve cinsellik durumu vardı hatta tek gereksiz bulduğum yerler oralardı. müzikle uğraştığım için severek izlemiştim ama oğlunuz küçükse pek uygun olmayabilir isterseniz önce bir yalnız izleyin daha net karar verirsiniz böylece :)

hımm hatırladığım kadarıyla bir iki yerde çıplaklık ve cinsellik durumu vardı hatta tek gereksiz bulduğum yerler oralardı. müzikle uğraştığım için severek izlemiştim ama oğlunuz küçükse pek uygun olmayabilir isterseniz önce bir yalnız izleyin daha net karar verirsiniz böylece :)

anadım, çok teşekkür ederim bilgiler için.

Rica ederim :) Ben de bir şey soracağım kitabın türkçesi var mı bir de ağırlıklı olarak müzikten mi bahsediyor?

Evet okuduğum kitap Türkçe bende 2. el olarak başkasından aldım kitapçılarda var mıdır bilemiyorum.

Şöyle özetleyeyim, konuşamayan bir kadının piyano-müzik aşkıyla birlikte yaşadığı hayatı anlatıyor. Müziği için ilahi-kutsal benzetmesi yapılıyor. Ve sanırım bu gerçek bir yaşam öyküsüymüş.

Back