- 28 Kasım 2014
- 9
- 1
- 38
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filmini izlemiştim müzikleri harikaydıı :)Jane Campion & Kate Pullinger - Piyano
Filmini izlemiştim müzikleri harikaydıı :)
hımm hatırladığım kadarıyla bir iki yerde çıplaklık ve cinsellik durumu vardı hatta tek gereksiz bulduğum yerler oralardı. müzikle uğraştığım için severek izlemiştim ama oğlunuz küçükse pek uygun olmayabilir isterseniz önce bir yalnız izleyin daha net karar verirsiniz böylece :)bende merakla kitabın bitmesini bekliyorum peki filmede ki erotizm oranı nedir çünkü oğlumla izlemeyi düşündüm kitabın başında ama ilerledikçe şimdi bu konuda endişeliyim açıkçası, filmde bu konu üzerine ağırlık verilmiş midir acaba?
hımm hatırladığım kadarıyla bir iki yerde çıplaklık ve cinsellik durumu vardı hatta tek gereksiz bulduğum yerler oralardı. müzikle uğraştığım için severek izlemiştim ama oğlunuz küçükse pek uygun olmayabilir isterseniz önce bir yalnız izleyin daha net karar verirsiniz böylece :)
Rica ederim :) Ben de bir şey soracağım kitabın türkçesi var mı bir de ağırlıklı olarak müzikten mi bahsediyor?anadım, çok teşekkür ederim bilgiler için.
Rica ederim :) Ben de bir şey soracağım kitabın türkçesi var mı bir de ağırlıklı olarak müzikten mi bahsediyor?