• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Size keşke 15 sene önce okusaymışım dediğim kitabı yazayım mı ?
Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu (içen de içmeyende üşenmeyip okusun asla pişman olmazsınız)
nette bulabilirsiniz yazınca çıkıyor ; )

Merhaba kitap kurtları kürşat başar yaz ve böğürtlen kışını aynı anda okuyorum yaz çok sarmadı

Betonun, makinenin, soğuk teknolojinin kararttığı şehir hayatının gündelik ama sıradan olmayan ayrıntıları…
Savaşın, diktatörlüklerin gölgesindeki uzak şehirler… Sokaklar, evler, neon ışıklarının renklendiremediği bir örnek hayatlar...
AVM’ler, ufku kaplayan gökdelenler, artık bizim olmayan parklar, semtler, mahalleler...
Birbirinin sonunu hızlandırmak için kavgaya tutuşan siyasetçiler, bağırtılar, vasatistler. Partililer, cemaatçiler, operasyonlar, algılar…
Bir ülke hızla yitiriyordu eğlencesini… ve gazeteci yazıyordu bu yitirilmiş eğlenceyi, yeni gelen hüznü, içinde taşıdığı umudu...“Yeni Türkiye”nin eski hikâyesini.
-Eğlencesini Yitiren Ülke/CÜNEYT ÖZDEMİR
Etkileyici ve vazgeçiremeyen bir kitap...

Peyami Safa nin Mahşer ini okuyorum. Okudugum tüm kitaplarini cok begenerek okumustum, simdi bu okudugum da cok güzel. Surekli etrafimda dolanan bebemden ötürü dikkatimi cok toplayamasam da, akiciligi ve konusu gayet guzel. Canakkale Savasinda gazi olan bir gencin, donus sonrasi karsilastigi tablolar ve " ben bunun icin mi savastim, gazi oldum" dusuncelerine girişi. . Daha fazlasini bilmiyorum cunku henuz o kadar okudum:)

Murat Menteş - Dublörün Dilemması

Çok sürükleyici bir kitap efsane sayılır benim için

Millennium serisini kesinlikle tavsiye ederim:) Okudugum en güzel seri diyorum hep..
Ejderha dövmeli kız,ateşle oynayan kız ve arıkovanına çomak sokan kız.
Sonuncu kitabın bitmemesi için yarıda bırakıp farklı 5.6 kitap okumuşluğum var:) Ve sonunda ne yazıkki kitabı hüzün dolu bitirdim.Hüzünlendim diyorum çünki yazarın yaşamıyor olması ve kitabın devamının olmaması çok üzücü:KK43:

veee bugün gittim yeni ciciler aldımmm BANA HERŞEY SENİ ANLATIR-BETH HARBİSON, YARALI-KAHRAMAN TAZEOĞLU :)))) okumak için sabırsızlanıyorummmm :KK49:

Back