• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Merhaba :) Bana kendimi geliştirebileceğim bir kitap önerebilir misiniz yani dostluk veya aileyi konu alan şimdiden teşekkür ederim :)

Jack London - Ölüme boyun eğmeyen adam

Bende az önce bitirdim kitabı. Ve sanırım çok nadir ağlayan biri olarak abartısız 1 saat ağladım kitabın son 100 sayfasında ama keşke kitapla ilgili böyle bir ipucu vermeseydin daha iyi olurdu. Çünkü bende bu kitabı araştırırken bir başka forumda kitabın sonuyla ilgili spoiler görmüştüm. İnan bana kitaba bu şekilde başlamak hiç iyi olmuyor.

o anki duygu seliyle onu yazdım cidden çok üzüldüm bende.hatta şuan ki okuduğum kitaba ancak adapte olabildim kitaba başladığımda çoğu arkadaşım bu sondan ah will ah diye bahsetmişti... evet haklısın böyle bi sonuç olabileceğini o an ki ruh halimle fark edemedim

zülfü Livaneli kardeşimin hikayesi
yeni başladım daha
nurlum eylülü bende okumak istiyoruumda cesaret edemiyorum:ilk psikolojik romanımız olması okunması gerektiğini söylüyor fakat vakit kaybı olan kitaplardan olmasından da korkuyorum
yorumun nedir?

Khaled Hosseini- Ve dağlar yankılandı. Bin Muhteşem Güneş ve Uçurtma avcısının yazarı.

yabancı - diana gabaldon . çok övmüşlerdi ama 2 aydır bitiremedim 800 sayfa bi kitap ama çok sıkıldım artık bitsin istiyorum.bu duygularla da elime alıp bir türlü okuyamıyorum.:14:

yabancı - diana gabaldon . çok övmüşlerdi ama 2 aydır bitiremedim 800 sayfa bi kitap ama çok sıkıldım artık bitsin istiyorum.bu duygularla da elime alıp bir türlü okuyamıyorum.:14:

Bence sıkıldıysan bırak :31:

Ayşe Kulin - Gizli Anların Yolcusu

khaled hosseini- ve dağlar yankılandı.
diğer kitaplarına göre biraz zayıf bir kitap. çok sıkıcı geldi bana. diğer 2 kitabını bir solukta okumuştum, bu bitmiyor bir türlü..

Mehmet Eroğlu - Belleğin Kış Uykusu :31:

Khaled hosseini-ucurtma avcısı

Kac gun oldu hic bi kitabi bu kafar uzatmamistim boyle olunca sevkim kaciyo vakit bulamiyorum bi turluuuuu

Yılmaz Özdil, Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda

Back