• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Lınwood Barclay - Vedaya zaman yok

Arkadaşlar kitaplığınızda bulunması gereken kitaplardan en az biri Ahmet Hamdi Tanpınar'a ait olmalı diye düşünüyorum.Gerçekten nereye gitsem ne taraftan tavsiye gelse hep bu adamın adını duyar oldum.Bunun üzerine bende Saatleri Ayarlama Enstitüsü adlı kitabını alarak okumaya başladım daha başlarda oldugumu söylemek isterim.Ama kitabın farklı bir havası var özellikle anlatış biçiminin yazarın okuyucuya hikayeyi aktarış biçimi vs. daha öncede çok kitap okudum ama yo bu hakikaten çok farklı kesinlikle tavsiye ediyorum bu yazarın kitaplarından birisini kesinlikle alıp okumalısınız.Ve şöylede ek bir bilgi söylemek istedim edebiyat hocamdan duymuştum ülkemize gelen yabancı devlet adamlarına vs. hep Ahmet Hamdi Tanpınar'ın kitapları hediye edilirmiş.O kadar önemli bir yazarımızmış valla bende daha yeni farkına varıyorum.Açıkçası çok geç kalınmış sayılmayız.Hemen bir kitabını elimize alıp okumakta fayda var :))

Ahmet Altan sultanı öldürmek

Arkadaşlar kitaplığınızda bulunması gereken kitaplardan en az biri Ahmet Hamdi Tanpınar'a ait olmalı diye düşünüyorum.Gerçekten nereye gitsem ne taraftan tavsiye gelse hep bu adamın adını duyar oldum.Bunun üzerine bende Saatleri Ayarlama Enstitüsü adlı kitabını alarak okumaya başladım daha başlarda oldugumu söylemek isterim.Ama kitabın farklı bir havası var özellikle anlatış biçiminin yazarın okuyucuya hikayeyi aktarış biçimi vs. daha öncede çok kitap okudum ama yo bu hakikaten çok farklı kesinlikle tavsiye ediyorum bu yazarın kitaplarından birisini kesinlikle alıp okumalısınız.Ve şöylede ek bir bilgi söylemek istedim edebiyat hocamdan duymuştum ülkemize gelen yabancı devlet adamlarına vs. hep Ahmet Hamdi Tanpınar'ın kitapları hediye edilirmiş.O kadar önemli bir yazarımızmış valla bende daha yeni farkına varıyorum.Açıkçası çok geç kalınmış sayılmayız.Hemen bir kitabını elimize alıp okumakta fayda var :))

Tanpınar Türk Edebiyatı'nın yapı taşlarından birisidir güzel tercih :34:
Kemal Tahir _ Kurt Kanunu şu sıra okuduğum kitap :21:

E L James-Fifty Shades of Grey biran önce bitirip seriye devam etmek istiyorum :1::17:

nüvide gültunca tulgar-kendi kutup yıldızını bul

bugün çok üzülerek will traynor'un hayatına son vermesini okudum. senden önce ben
Bende az önce bitirdim kitabı. Ve sanırım çok nadir ağlayan biri olarak abartısız 1 saat ağladım kitabın son 100 sayfasında ama keşke kitapla ilgili böyle bir ipucu vermeseydin daha iyi olurdu. Çünkü bende bu kitabı araştırırken bir başka forumda kitabın sonuyla ilgili spoiler görmüştüm. İnan bana kitaba bu şekilde başlamak hiç iyi olmuyor.

Şimdi ise John Green'in Aynı yıldızın altında romanına başlayacağım.

Çıplak Deniz Çıplak Ada - Yaşar Kemal :68:

Harlan Coben - Yanlış Bir Adım

Back