"Markadaş" diye bir kitap geçti elime. İçinde günlük hayatta karşılaştığımız pazarlama taktikleriyle ilgili ve genel olarak iletişimle ilgili kısa yazılar var. Konularının çok çeşitli olması kitaba zenginlik katmış. Keyifle okuyorum şimdi. Bitmek üzere. Birer tüketici olarak hepimizin okuması gereken bir kitap :)
Bu arada, D&R'dan almıştım. Linki burada: Markadaş
Tasavvufla ilgili kitaplar okumaktan keyif alıyorum ve şuan yazarının hayatına tasavvufu nasıl dahil ettiğini anlatan gerçek bir hikayeyi okuyorum. Kitabın adı, Su Üstüne Yazı Yazmak-Muhyiddin Şekur.
Şuan fısıltı serisini okuyorum.Serinin 3.kitabındayım.Güzel bi seri tavsiye ederim.(1 kitap 1 yada 2 günde bitiyor)
Öncesinde Doğudan uzakta/Amin malauf'u okudum oda güzel beğendim.
Elli ton serisini okudum ve çok beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum.Bence son zamanlarda okuduğum en güzel aşk romanıydı.Evet erotik roman ama aşkı bence çok güzel anlatmış.
efendi ile uşak bitti çok da güzeldi. tolstoyun kitapları okuduğum klasiklerin içinde en sade dille yazılmış olanlardı.
yeni kitabım "bahçemde yeşeren umutlar-debbie macomber". serinin ilk 2 kitabı çok güzeldi, bakalım bu sefer neler bekliyor beni