Okumakta Olduğunuz Kitap?

Bende başlayacağım ona :) İlk başları sıkıcı olmasında.. Yoksa ilerletemiyorum o kitabı..

Bende de öyle oluyor.Genellikle ben kitapların hep yirminci sayfasına kadar gelir akıcıysa eğer devam ederim değilse bırakırım kitabı.

Bu kitapta öyle bir şey olmadı.Olayları kimin neyin nesi olduğunu kafamda canlandırınca devamını merak ettim ve okumaya

başladım.Üç günde kitabın 180. sayfasına geldim.

Son düzenleme:
Maun Suresi Böyle Buyurdu & Din Maskeli Zulme Tanrı'nın Vuruşu / Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk

İnsan Ne İle Yaşar _ Tolstoy

Küçk bir öykü kitabı ve başucunda kalmaya aday

en son alpaslan ve bir yumak mutluluk adlı kitapları okudum simdide huzur sokağını okuyorum.bugüne kadar en beğendiğim kitaplar dan brownun kitapları ve açlık oyunarı serisi idi :)

Çekinmeyim o zaman bende başlayım ama şu an " Düğün " ü okuyorum. O bitince başlarım :)

Tşk. ederim canım :)

ben yeni bi seriyi bitirdim açlık oyunlarını çok güzel bir kitap okumayanlara tavsiye ediyorum .şimdide ayşe kulinin hayat ve hüzünü okuyorum bunlarda çok güzel ...

Arkadaşlar, mutlaka okunması gereken seriler neler var?
Ama böyle historical, romantik komedi istemiyorum.
HP, Yüzüklerin Efendisi, Taht Oyunları, Milenyum üçlemesi, Stephen King'in 7 Kule serisi gibi...
Baba serilerden :)

Arkadaşlar, mutlaka okunması gereken seriler neler var?
Ama böyle historical, romantik komedi istemiyorum.
HP, Yüzüklerin Efendisi, Taht Oyunları, Milenyum üçlemesi, Stephen King'in 7 Kule serisi gibi...
Baba serilerden :)

mrb,

bence yazdıklarının içinden ilk olarak milenyum üçlemesi ile başla :) kesinlikle harika!

12 tl fazla bile, 7 tl den de satılıyor :)
normalde 5 e satılıyor ama kitap 800 sayfa civarı olduğu için 7 tl den görüyordum ben :)

Son düzenleme:
Gizli Anların Yolcusu .. Ayşe Kulin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…