• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Zülfü Livaneli - Serenad

Bu adamın hayranıyım, okumadığım kitabı, dinlemediğim türküsü kalmadı ama bu kitap elime biraz geç ulaştı o yüzden daya yeni okuyorum, güzel gidiyor :16:

Son düzenleme:
Kristin Hannah'dan Kış Bahçesi'ni bitirdim dün. Son zamanlarda okuduğum en güzel romandı. Tavsiye ederim.
Kristin Hannah'ın diğer kitaplarını da sıraya dizdim. Gerçek Renkler ve Ateşböceği Yolu. Okuyan varsa tavsiye alabilirmiyim lütfen.

Son düzenleme:
la sonsuzluk hecesi nazan bekiroglu çok akıcı ve şiir gibi dinledirici ve etkileyici...

Aşk Biterse.

Ye dua et sev seviş gez bir, bu iki. 27 yıllık hayatımda okuduğum en iğrenc kitaplar. eeee migrostan sırf zaman gecsin diye aldığım kitap bu kadar olur :)

Kristin Hannah'dan Kış Bahçesi'ni bitirdim dün. Son zamanlarda okuduğum en güzel romandı. Tavsiye ederim.
Kristin Hannah'ın diğer kitaplarını da sıraya dizdim. Gerçek Renkler ve Ateşböceği Yolu. Okuyan varsa tavsiye alabilirmiyim lütfen.

Gerçek renkler ve ateşböceğini okudum ikiside birbirinden terbiyesiz kitaptı bence. babamın yanında okuyamadım aa bakıym nasıl bir kitap der diye.

konu olarak akıcıydı hemen bitirdim. keşke o yerleri daha az olsaydı tamam her kitapta var ama bana biraz abartılı geldi.

şuan küçük mucizeler dükkanının serisini okuyorum. tavsiyede ederim :)

Sadece Ateşböceği Yolunu okudum ben, çok etkileyici ve çabuk akan bir kitaptı onu kesinlikle tavsiye ederim canım... Aslında diğerlerini de okumayı planlıyorum zamanı gelince :34:

Gerçek renkler ve ateşböceğini okudum ikiside birbirinden terbiyesiz kitaptı bence. babamın yanında okuyamadım aa bakıym nasıl bir kitap der diye.

konu olarak akıcıydı hemen bitirdim. keşke o yerleri daha az olsaydı tamam her kitapta var ama bana biraz abartılı geldi.

şuan küçük mucizeler dükkanının serisini okuyorum. tavsiyede ederim :)

Terbiyesiz mi :26: Olsun ben yine de okiyim.:ssz:

Hakan Günday; Az.

Yine yeniden, altını çize çize hem de.

Back