• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Okumakta olduğum kitabı kitaplığa kaldırttı :)

Dili akıcı gibi, eşinin yazdığını düşündürdü bana ilk sayfalarda inş ilerleyen sayfalar da güzeldir.

Güneşin İmparatoru Fatih, Ceyhan Altınyeleklioğlu

Bunu okumak istiyorum. Çok güzele benziyor. Sence nasıl kkontess ?

ilk okuyuşumda yaşım küçüktü, bi de korku unsurları beklediğimden hayal kırıklığı yaşamıştım. (korku romanı sanmıştım)
şimdi 2. kez okuyorum, güzel gidiyor.
cümleler akıcı, zor değil.
konu olarak ise otoriter ailede yetişen bir çocuk* işlenmiş.psikolojik tarz yani

Son düzenleme:
ilk okuyuşumda yaşım küçüktü, bi de korku unsurları beklediğimden hayal kırıklığı yaşamıştım. (korku romanı sanmıştım)
şimdi 2. kez okuyorum, güzel gidiyor.
cümleler akıcı, zor değil.
konu olarak ise otoriter ailede yetişen bir çocuk* işlenmiş.psikolojik tarz yani

Ben de zaten o çocuğun psikolojisini okumak istediğim için çok meraklandım.
Alırım o zaman. :31:

suzanne collins-açlık oyunları
seri üç kitap ikincisini okuyorum biraz alacakaranlığa döndü gibi ama sevdim yinede.

Bizans Sultanı (Roman) - Selçuk Altun

Günümüzde Osmanlı'ya epey merak salmış durumdayız ama Bizans'ı hiç merak edeniniz oldu mu?
Resmi rengi mor olan, bayrağında çift kartal resmi bulunan 1100 sene ayakta kalmış bir imparatorluk... Kültürünüze ekleyeceğiniz pek çok bilgi olan kullandığı dil ile akıcılığı sağlayan gizemli bir roman... tavsiye edilir :)

AKLINDAN BIR SAYI TUT _JOHN VERDON....cok begendim sonunu merakla bekliyorsun tavsiye ederim....

Back