Okumakta Olduğunuz Kitap?

Debbie Macomber - Bir Yumak Mutluluk

Tavsiye ederim benim çok hoşuma gitti, tabi ilk kitabı Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okuduktan sonra okursanız daha da güzel olur

bosna'da geçen tarihsel ağırlıklı bir aşkı anlatıyor sanırım... anlatımını merak ediyorum, yalın mı yoksa ağır bir dil mi kullanmış merak ediyorum

ne alakası var? mevlana,şems ve kimya hatun şeklinde üç kitap aşkın göz yaşaları.sen başka kitapla karıştırdın sanırım

arkadaşlar

D&R online satış sayfasında hergün bir kitabı günün fırsatı olarak çok uyguna satıyor
bugün Küçük Mucizeler Dükkanı 5 TL almayı düşünenler için paylaşmak istedim....

Senin msji görür görmez aldım kitabı çok tskkur ederim canım bundan sonra d&r yo sürekli takip edicim :)

ewet canım onu da aldım bugün hepsi birlikte gelir artık ama her defasında 3.5 tl kargo parası olduğu için bu sefer yanında birkaç tane daha kitap aldım
ve ben mutluyum:4tl
muhtaç olduğun herşey:4tl
fareler ve insanlar:7,5 tl
fiyatlarda uygun çok iyi oldu yaa :)

Cariyenin kızı Mihrimah' ı okudum bitirdim 3 günde tavsiye ederim

Okay Tiryakioğlu'nun son romanı
Sultan - Bir Kanuni Romanı' nı okuyorum şuanda.
Çok güzel bir kitap tavsiye ederim.

Bende dün D&R da Küçük Mucizeler Dükkanı'nı aldım :)

Bu sabah başladım
Debbie Macomber - Bir Yumak Mutluluk

Diyor ki umuda ihtiyacınız varsa bu kitap size iyi gelecek.
Tam da hayatıma dair çok riskli kararlar almak üzereyken umarım ışık tutar bir nebze de olsa.

Okuldan hocamızın verdiği bir kitabı okuyorum.Ama çok fazla değil Memleket Hikayeleri diye ama güzel bir kitap.Pek edebiyatı sevmediğim için yavaş okuyorum.

İskender Pala-Şah ve Sultan.

Yavuz Sultan Selim'i ve Şah İsmal'i anlatıyor.Çaldıran Savaşı ve dönemin siyasetinden bahsediyor.Tarih sevenlere tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…