canım nasıl kitap çok merak ediyorum ben önceki kitapları gibi mi anlatım vs
Süper canım.. Önceki kitaplarındanda güzel sanırım, ilk 50 deyim ve sanırım favorilerim arasında ve de tadı damağımda kalacak gibi.Mutlaka oku ... İskender Pala bazı arkadaşlara ağır geliyormuş ama bu kesinlikle ağır değil, aksine akıcı.En önemlisi Yunus Emre var.Sanırım Elif Şafak'ın Aşk kitabının tadını verecek gibi ...
iskender palanın anlatımını sevmediğim için kitabı kaç defa görmeme ragmen almamıştım.merak ettim şimdi.elif şafak aşk harikaydı.yorumun için teşekkürler
iskender palanın anlatımını sevmediğim için kitabı kaç defa görmeme ragmen almamıştım.merak ettim şimdi.elif şafak aşk harikaydı.yorumun için teşekkürler
Süper canım.. Önceki kitaplarındanda güzel sanırım, ilk 50 deyim ve sanırım favorilerim arasında ve de tadı damağımda kalacak gibi.Mutlaka oku ... İskender Pala bazı arkadaşlara ağır geliyormuş ama bu kesinlikle ağır değil, aksine akıcı.En önemlisi Yunus Emre var.Sanırım Elif Şafak'ın Aşk kitabının tadını verecek gibi ...
en kısa zamanda alıp okuyacağım canım... iskender palanın anlatımı beni alıp çoook uzaklara götürdü bütün kitaplarında bu daöyle olacak inşallah bu aralar tam ihtiyaç duyduğum şey... teşekkür ederim...
Küçük Mucızeler Dükkanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?