Okumakta Olduğunuz Kitap?

bende iskenderi okuyorum hatta bitmek üzere.yazarın kitapları genelde güzel oluyor.Kitap sonlara doğru daha akıcı.

bundan öncede iki camii arasındaki aşk ı okumutum kızlar.ben çok sevdim kitabı mimar sinan ve mahşdevranı anlatıyor.ve yaptığı eserleri.değişik ve güzeldi.tavsiye ederim.

İskender, yeni bitti. aman aman önemli bi kitap değil bence ama okunduğunda insana katkısı bulunabilir.bilmiyorum şuan çocuk istediğim için mi ama, bana özette çocuk eğitimindeki yanlışların hayatında neleri etkileyebileceği konusunda bol bol fikir verdi ...

şuanda "krıstın hannah'ın ateş böceği yolu " na başladım .... umarım haftayada dek bitirirde elimdeki diğer kitaplara başlarım ...

elif şafak iskender.cinselliğe biraz az yer verse daha iyi olur aslında...

kesinlikle ... ben otobüste okurken eşimde kitaba göz attı. tamda o kısımdayım .. yuh ya nasıl bi kitap filan oldu ilk tepkide ... haksızda sayılmaz yani ... ama allahtan sadece tek bi bölümdeydi ...

ben geen sefer leyladan mevlaya cennete yürüyüş die bir kitap var.Kitap satan kişi tavsiye etmişti çok güzel falan die.bİR okudum kitabı valla kötü :)yani adam tık tık tık die die bitirdi kiabı.Otobüsde falan okumadım artık belki biriside okumuşturda bilirler die :)

Maeve Binchy-Bir dilek tut benim için

Zülfü Livaneli-serenad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…