• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

nietzshe agladıgında
anna karennına
dönüşüm franz kafka
3 unu okuyorum su an ara ara 3 u de muthıstır mutlaka okumalısınız

Dönüşüm'e başlayıp yarısında bırakmıştım ben. Epey zaman oldu. Kitapların okunma zamanları var bence. Ruh haline göre değişiyor insanın o kitaptan hoşlanıp hoşlanmaması.

Bin Muhteşem Güneş'e başlayıp inanılmaz sıkılmış, bir kaç ay sonra arkadaşlarımın ısrarıyla yeniden aynı kitabı okumaya başlayıp iki günde kitabı bitirip üstüne bir de ağlamış biriyim zira :60:

Okuduğum kitabı bitirdikten sonra bir daha elime alayım bakalım Dönüşüm'ü. Fikirlerine ve zevkine çok güvendiğim bir arkadaşım tavsiye etmişti kitabı bana.

Latife ve Fikriye İki Aşk Arasında Atatürk .. İsmet Bozdağ

Canan Tan - Piraye

İlk defa Canan Tan okuyorum iyi gidiyor bakalım şimdilik....

Geçen ay okumuştum, çok güzel değil mi?

Atatürk ün farklı yönlerini de öğrenmiş oluyor insan....

Aynen öyle tatlım. Bu kitapta Ulu Atatürk içimizden biri. :72:

Canan Tan - Piraye

İlk defa Canan Tan okuyorum iyi gidiyor bakalım şimdilik....

Piraye bir solukta çok beğenerek okuduğum bir kitaptı. Doyamadığım için hemen ardından
Yüreğim Seni Çok Sevdi - Eroinle dansı okudum ve tatmin olamadım.
Yaşadığım hayal kırıklığı Canan Tan kitaplarından uzaklaşmama neden olmuştu.
Şimdi değerlendirdiğimde anlıyorum ki, çarpıcı bir kitabın ardından aynı yazarın başka bir
kitabını okumamak gerekiyor. Aslında gayet güzel olan kitaplarda Piraye etkisini beklediğim
için enerjinin biraz düşük olması hayal kırıklığı yarattı.
Kitaplar arasında başka yazarlar okuyarak harareti soğutsaydım eninim Canan Tan hayranlığım
devam ederdi. En Son Yürekler Ölür kitabıyla yeni bir başlangıç yapmalıyım. :34:
Keyifli okumalar H_İ_Scim. :68:

Aynen öyle tatlım. Bu kitapta Ulu Atatürk içimizden biri. :72:

Piraye bir solukta çok beğenerek okuduğum bir kitaptı. Doyamadığım için hemen ardından
Yüreğim Seni Çok Sevdi - Eroinle dansı okudum ve tatmin olamadım.
Yaşadığım hayal kırıklığı Canan Tan kitaplarından uzaklaşmama neden olmuştu.
Şimdi değerlendirdiğimde anlıyorum ki, çarpıcı bir kitabın ardından aynı yazarın başka bir
kitabını okumamak gerekiyor. Aslında gayet güzel olan kitaplarda Piraye etkisini beklediğim
için enerjinin biraz düşük olması hayal kırıklığı yarattı.
Kitaplar arasında başka yazarlar okuyarak harareti soğutsaydım eninim Canan Tan hayranlığım
devam ederdi. En Son Yürekler Ölür kitabıyla yeni bir başlangıç yapmalıyım. :34:
Keyifli okumalar H_İ_Scim. :68:

Piraye kitabını bir ben vasat buldum sanırım.:44:

Piraye kitabını bir ben vasat buldum sanırım.:44:

Daha kitabın başlarındayım, yargılamak için çok erken ama şimdilik akıcı gidiyor. Konu olarak ise aslında basit bir konu var, sonucun değişik ve beni şaşırtacak şekilde bağlanmasını bekliyorum bakalım ne olacak?... Ama kızdaki değişim süratle devam ediyor, ilginç :9:

şu anda
hanefi avcı'nın haliçte yaşayan simonlar kitabını okuyorum.basında o kadar bahsi geçti ki
aldım bende.
piraye bende de var.bu bitsin,onuda okuyacağım.

ertlemek zamanı kaçırmaktır.==) windy dryden

bu ara erteeleme alışkanlığım varda düzeltiyim kendimi diye okuyorum tavsie edderim

Saadet Demir Algan - Size Koca Diyebilir Miyim?

Bugün aldım şimdi başlıyorum okumaya...

Back