• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

kızlar bana önereceiniz kitaplar??

Haziranda aldığım kitaplara başlıcamm..

Sınavlarım olduğundan okuyamıyorum ama şimdiden hazırlık yapmak istiyorum.

tess gerritsen'den ikiz bedenler'i okuyorum. ne yazık ki bizde kitapların yayınlanma sıralarıyla ilgili bir karışıklık oldu, ama yine de polisiye/gerilim sevenler için çok başarılı bir yazar.

Luke Rhinehart – Zar Adam kitabına başladım hafta sonu
Kitabı dün akşam okurken , beni oldukça sinir eden bir bölümü vardı
Aslına bakarsanız pek beğenmedim ama merak da ediyorum.. Kitabı okumaya devam edecem bakalım neler varmış.

Vincent Ewing - Genc Kizlar
cok eski bir kitap. 100 sayfam filan kaldi. bitince filmini de izleyecegim. Turkan Soray, Ediz Hun, Hulya Kocyigit filan oynuyor.

flaubert- madam bovary bende başladım bu kitaba hala bitiremedim güzel bi anlatımı var tasvirlere çok yer vermişler sınavlarım bitince devam edicem:42:

Tolstoy dan Ivan Ilyiç in Ölümü adlı romanını okuyorum, tam bir klasik, psikolojik roman....

Birkaç saat önce Serdar Özkan ın Kayıp Gül adlı romanına başladım, birkaç saat içinde de bitireceğim sanırım... Dili çok güzel, konusu sürükleyici, açıkçası sonunu merak ediyorum... Şiddetle tavsiye ederim.

Serdar Özkan - Kayıp Gül

aa bak çok güzzel bir kitap oo.Hemen biter sanırım.Sonu çok ilginç ve şaşırıyorsun resmen.

aa bak çok güzzel bir kitap oo.Hemen biter sanırım.Sonu çok ilginç ve şaşırıyorsun resmen.

Evet bitirdim, çabucak da bitti ama şu güllerle konuşma kısımları, otelcinin kıza tavsiyelerde bulunması falan sıkıcı geldi, ayrıca da özenti geldi, Robin Sharma nın bilgelik kitaplarından özenilmiş sanki... Sonunu değişik bağlamış, evet şaşırtıcı ve vermek istediği mesaj da güzel...

küçük arı :81: güzel olduğunu düşünüyorum umarım öyledir

Stieg Larsson'un Millennium serisinin son kitabindayim "Ari kovanina comak sokan kiz" :61: ilk iki kitaptan konuya hakim olunca basindan itibaren sariyor tabi.Ben begendim.:61:

Back