• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okumakta Olduğunuz Kitap?

Ateşle Oynayan Kız.. 1.sini çok beğendim seriye devam..

ateşle oynayan kız'ı okuyorum..ilk kitabı da böyleydi bu yazarın ancaaa 160'ıncı safdaa konuya girebildi..konuya girene kadar lafı dolandırıyo adamıı çıldırtıyor..Ama sonra konuyu bir girdi mi elinden bırakamıyorsun kitabı:))

Elif Şafak - AŞK <3

Son düzenleme:
empatiyi okuyorum :87: bakalım ikl kitap kadar sürükleyici olucak mı görücezz:10::10:

Sinan Yağmur.Aşkın Gözyaşları adlı kitabı.Süper bir kitap.Tek kelimesiyle mükemmel kızlar.Mevlana ve şemsi anlatmış.Birçok kitap okudum ama bunun gibi değil.Mutlaka okuyun.

empatiyi okuyorum :87: bakalım ikl kitap kadar sürükleyici olucak mı görücezz:10::10:

İlk kitap kadar sürükleyici değil maalesef :50:

Ben de şu an Nazan Bekiroğlu - Yusuf ile Züleyha yı okuyorum, dili muhteşem....

dün sabahtan akşama kadar bi kitabı okudum çok sürükleyiciydi ne olacak ne olacka derken sonuna geldim :1:
cengiz aytmatov toprak ana :98:

Birkaç saat önce Serdar Özkan ın Kayıp Gül adlı romanına başladım, birkaç saat içinde de bitireceğim sanırım... Dili çok güzel, konusu sürükleyici, açıkçası sonunu merak ediyorum... Şiddetle tavsiye ederim.

Serdar Özkan - Kayıp Gül

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
serinin son kitabı.. çok güzeldi..

Back